roscatu Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 Salut, am dat si eu de o problema numita carcasa amplificator. Am niste nelamuriri, e mai ok sa o faci acasa sau sa o iei gata facuta? facand referire si la partea economica. Voi cum va faceti cutiile pentru montaje? Pentru nu a avea brum , zgomot si alte rahaturi din acelea, la ce distanta trebuie puse piesele? de ex traful la cati centimetri de montaje trebuie sa se afle sa nu faca brum,zgomot si alte cele? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 eu de fel le folosesc pe cele de la aparate video,ce este drept mai trebuie putin lucrat la partea de fatada. Link spre comentariu
Vizitator sound.art Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 Eu am pus traful la minim 5-6 cm de placi si nu am avut probleme cu brumul. Ce e drept am folosit mai mereu un corector de ton mai sensibil pe care l-am ecranat intotdeauna (schema luii Chirita din Tehnium). Link spre comentariu
roscatu Postat Mai 31, 2015 Autor Partajează Postat Mai 31, 2015 Are ceva daca ating potentiometrele (partea filetanta ) unul de celalalt prin partea de prindere? Link spre comentariu
validae Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 Nu are nimic, oricum carcasele lor trebuie legate la masă...să nu preia brum de rețea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum