lucianbl Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Salut tuturorAm luat azi in piata 2 boxe ieftine...care dupa ce le-am pus un cablu am vazut ca suna groaznic...Dar am vazut la cineva avea boxele astea la o combina si sunau ceva mai bine banuiesc ca combina avea o adaptare pentru boxele astea. Stiu ca sunt niste nulitati dar acolo unde vreau eu sa le pun nu se merita sa fie pus ceva de calitativ. Daca puteti sa imi dati o schema simpla de filtre daca exista asa ceva.... sa pot sa le fac sa sune cumva Am vazut din linkurile voastre tot felul de filtre dar chiar nu stiu care se portriveste la boxele astea ( daca pot fi numite asa...) Pun si niste poze cu ele Link spre comentariu
lucianbl Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 poza 2 Link spre comentariu
lucianbl Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 poza 3 Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 tu chiar vorbesti serios? :smt104ce filtru sa ii pui la o boxa pe 1 cale? eventual un hgh pass la 80 de Hz, in cazul in care nu sunt descentrate :smt003 Link spre comentariu
lucianbl Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 Deci nici o sansa.... ??? Oricum suna ingrozitor asa cum sunt acum.... Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 pai gandeste0te ce sa faci cu boxe de 2W? Ce calitate obtii de la asa ceva? mai bine aruncale la gunoi ca numai ocupa spatiu. Poti folosii incintele ca sertare pentru suruburi, piulite si diferite minuni :drinkers: Link spre comentariu
CBI Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Pai ce filtre sa-i pui nu vezi ca are un singur difuzor si ala de televizor :smt003 ce vrei sa-l faci sa dea bas,inalte.Las-o naiba asa cum e ca n-ai ce-i face.La cum arata nu face 200mii.Poti sa-i pui un condensator in serie de 100-200uf sa-i mai iei din bas daca gajaie altceva >tomberonu Link spre comentariu
lucianbl Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 ok ii pun un condesator sa vad poate face ceva... desi se pare ca sunt bune numai de gunoi.... asta e oricum mersi de sfaturi si de timpul acordat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum