Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lampi noi ! New old stock

Vizitator Balota Alexandru

Postări Recomandate

Vizitator avram stefan

....

Ai mai incercat stilul asta murdar de a scadea preturile altora impreuna cu Lazaroiu dovedind chipurile ca tuburile noi sunt mai bune ca alea NOS!

Nu e nevoie sa-l pui pe @ZAL sa ti le cumpere pt ca toata lumea stie ca ai bani sau ca esti "capitalist fara scrupule"! Poti negocia...IN PRIVAT CONFORM DORINTEI AUTORULUI!

...

Stimate dl. . ..

Va place sa va contrati pe acest forum. Se pare dvs va ”războiti” cu toata lumea. 

NU MA INTERESEAZA DEJECTIILE VERBALE aruncate impotriva tuturor.

Daca aveti ceva cu dl Zal sau Viobio va priveste! (puteti sa va ”spurcati” pe ”privat” cat doriti)

In schimb va rog sa nu amestecati alte persoane in acest razboi!

Ma refer la dl Lazaroiu, pe care il cunosc si il apreciez. Calitatea acestui om este cu mult peste al domniei voastre!

Nu o sa ajungeti niciodata la nivelul acestui om! Nici ca si electronist, nici ca si om!

Numai o anumita categorie de oameni ”scuipa si spurca” pe aceia care sunt cu mult peste nivelul lor... .

Nu ii cunosc pe dl. Viorel si nici pe dl. Zal, deci nu ma pronunt!

Va rog sa nu uitati faptul ca acest forum este citit de multi straini si ne faceti de ras!

Mergeti stimate domn sa primiti ajutor specializat la aceste excese de furie! Puteti fi ajutat sa va linistiti!

Domnilor moderatori va rog sa limitati accesul domnului . la acest forum, pentru a evita astfel de jigniri, pe viitor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• mișa

2

• hpavictor

2

• diff

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu cred ca i se poate aplica lui @viobio titlul de afacerist veros, a oferit multor utilizatori, inclusiv subsemnatul, tuburi scumpe la preturi modice.

Cum va suna Telefunken EF14 anii 50 in cutii originale la pretul de 20 lei buc. ?

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Offtopic făcut doar de fete mari , " neumblate " înainte de nuntă , fără interese comerciale , in scopuri pur DIY .

Victor,mai ții minte cam cite tuburi și ce tuburi, ai primit de la mine,CADOU? Și altele.Am avut mare interes cu tine, asa ca au fost date GRATIS!
Link spre comentariu

Este evident ca nu la tine m-am referit , ci la Cornelus .

Tu nu ai facut offtopic .

Nu iti face griji , nu uit nimic important .

Am primit in anul 2009 3x ECC83 , 4x 6P14P , 4xGU50 si 2x EM84 , dar si multe altele , de mare valoare pentru mine .

Multumesc pentru donatie ! 

Ar fi totul OK daca Cornelus si-ar cere scuze pentru offtopicul si sagetile otravite din acest subiect , si gata , totul se va stinge de la sine .

Link spre comentariu

Cu tot respectul, va rog sa puneti preturile la fiecare tip de tub  cat si denumirea acestora asa cum spune regulamentul.

Multumim!

Are dreptate. Ar fi bine sa incepeti sa puneti preturile, nu toate deodata, ca stiu ca-s greu de sortat daca-s multe. De exemplu azi puneti la ECC81,82 si 83, maine la EL34 si EL84, etc.

Link spre comentariu

Am sunat si am vorbit de citeva ori cu acest individ si se pare ca totul este un mare fake!!!,ba ca tuburile sunt in alte cuti si ca trebuie sa le caute,ori ca tuburile nu sint de vinzare pentru ca doreste sa le pastreze si ulterior nu a mai raspuns la nici un telefon.Daca aceste tuburi au o valoare sentimentala pt tine si nu vrei sa dai nimic atunci de ce te mai obosesti sa postezi?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări