ceorneialexdru Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 Bunaziua! Deoarece nu gasesc in nici un catalog o telecomandada la acest tip de televizor, apelez la dumneavoastra, poate va-ti intalnit cu acest gen de televizor si i-mi spune-ti si mie ce sa folosesc. Am gasit un cod. RC 1113022, insa aceasta telecomanda este greu de gasit, stiti cumva care este echivalentul ei? sau alta telecomanda ar merge la acest tip de televizor? Link spre comentariu
naetv Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 vedeti aici http://www.elforum.info/topic/96106-telecomanda-orion-t2160/page-2 doua tv cu acelasi cod si cu sasie probabil diferite , sigur telecomenzi diferite citit cu atentie si vazut ce se potriveste in functie de eticheta , sau mai sigur demontat si vazut sasiu , procesor 1 Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 Sasiu ETC009?!?! Nu stiu sigur ,asta eventual ,dar tot programata : IRC81336 . Ceva de Thomson sasiu ETC009 ati incercat? Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 (editat) pentru ir 51,incercati http://bdastore.ro/bdastore-telecomanda-tv-thomson-telefunken-rct100 , pentru 109 ir 109 incercati toshiba lcd,toshiba 32av733n Editat Mai 30, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Mai 30, 2015 Autor Partajează Postat Mai 30, 2015 Va multumesc mult! Am sa icerc ambele telecomenzi. Nu am vazut televizorul, eu doar vand telelecomenzi si doar telecomenzi ! Am cateva cataloage, cateva programe pentru telecomenzi programabile insa asa ceva nu am gasit ci doar pe ceva saituri de pe internet ! Va multumesc mult penru ajutor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum