dan cod Postat Septembrie 30, 2015 Partajează Postat Septembrie 30, 2015 Si grija mare de umde cumperi ca e plina piata de stifturi Link spre comentariu
MISTER BIG Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 cumpara un MD 1803DFX si o dioda UF 4007 pe care o conectezi cu K in baza, A la masa , suplimentezi radiatorul, cat iti permite gabaritul si merge cu saru mana, vezi ca e un topic fierbinte despre acest montaj, sa l citesti, dar iti garantez ca merge, succes Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Am imprumutat azi de la un prieten, un C5388, l-am montat si merge brici, nu inainte de a schimba si condensatorul din baza cu unul de 22uF/50V. Condensatorul original de 10uF/63V, la masuratoare dadea bine la capacitate, in schimb la ESR dadea 7.7ohmi, cel de 22uF/50V avea ESR 1.1ohmi. Oare cel original de 10uF/63V era mermelit si el, de s-a busit BU808 ?. Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 cu esr 7 ohmi era clar compromis. Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Clar condul este defect, de aia se recomanda cu insistenta folosirea unui ESR. In cazul de fata un capacimetru te-ar fi indus in eroare. Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Condensatorul original de 10uF/63V, la masuratoare dadea bine la capacitate, in schimb la ESR dadea 7.7ohmi, cel de 22uF/50V avea ESR 1.1ohmi. condul de 22uf este nou?...pare că şi ăsta nu are esr-ul normal...din ce ştiu eu trebuie să fie sub un ohm...sau poate o fi un condensator mai special? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 eu de cite ori am schimbat bu808 condu din baza lam gasit cu valoare de 7mf sau 7,5mf maxim si cu eser mare , mai mare de 5 omi intre 7omi sau mai mare deci nici o data nu am gasit valoarea perfecta si cu eseru marit deci nustiu ce eser folosesti dar cred ca nui ok nu cumva ai eser-rlc-metru? Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 Am un multitester cu ATMEGA8, care masoara detoate. Nu stiu cat de bine masoara. Condensatorul pe care l-am pus nu era nou, avea si el cred ca sute de ore de functionare daca nu mii de ore. O sa cumpar unul nou si o sa il masor sa vad ce ESR are. Va multumesc pentru explicatii. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 1, 2015 Partajează Postat Octombrie 1, 2015 (editat) asta este eser-rlc-metru cu atmega 328P-PU si nui prea ok eu iti recomand unul de la colegu taxdoru eser-metru foarte ok eu am luat de aici si este super ok DDS Generator , ESR metru digital , Sursa de laborator. Editat Octombrie 1, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum