Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Watson sasiu 11ak30

alexdaniel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Eugen Chirila

6

• Florinel TV

4

• modoran

3

• flomar60

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

cumpara un MD 1803DFX si o dioda UF 4007 pe care o conectezi cu K in baza, A la masa , suplimentezi radiatorul, cat iti permite gabaritul si merge cu saru mana, vezi ca e un topic fierbinte despre acest montaj, sa l citesti, dar iti garantez ca merge, succes  :aplauze

Link spre comentariu

Am imprumutat azi de la un prieten, un C5388, l-am montat si merge brici, nu inainte de a schimba si condensatorul din baza cu unul de 22uF/50V.

Condensatorul original de 10uF/63V, la masuratoare dadea bine la capacitate, in schimb la ESR dadea 7.7ohmi, cel de 22uF/50V avea ESR 1.1ohmi.

Oare cel original de 10uF/63V era mermelit si el, de s-a busit BU808 ?.

Link spre comentariu

Condensatorul original de 10uF/63V, la masuratoare dadea bine la capacitate, in schimb la ESR dadea 7.7ohmi, cel de 22uF/50V avea ESR 1.1ohmi.

condul de 22uf este nou?...pare că şi ăsta nu are esr-ul normal...din ce ştiu eu trebuie să fie sub un ohm...sau poate o fi un condensator mai special?

Link spre comentariu

eu de cite ori am schimbat bu808 condu din baza lam gasit cu valoare de 7mf sau 7,5mf maxim si cu eser mare , mai mare de 5 omi intre 7omi sau mai mare deci nici o data nu am gasit valoarea perfecta si cu eseru marit 

deci nustiu ce eser folosesti dar cred ca nui ok nu cumva ai eser-rlc-metru?

Link spre comentariu

Am un multitester cu ATMEGA8, care masoara detoate.

Nu stiu cat de bine masoara.

Condensatorul pe care l-am pus nu era nou, avea si el cred ca sute de ore de functionare daca nu mii de ore.

O sa cumpar unul nou si o sa il masor sa vad ce ESR are.

Va multumesc pentru explicatii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări