Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BK Precision 2709B

Rx-Tx

Postări Recomandate

Mi s-a pus pata pe aparatul asta...as zice chiar ca e dragoste/obsesie la prima vedere :88  si desi mai am vreo 5 multimetre, imi sta in gand sa imi mai iau unul pe cap, de data asta acest bk precision 2709.

E cineva aici pe forum care detine acest aparat ? As vrea parerile cuiva care s-a jucat cu el.

In romania nu am gasit aparatul de vanzare sau poate nu am cautat eu suficient. Mai tre sa sap pe site ul tme si farnel sau ce firme mai mai sunt in RO pt echipamente. Pretul ma astept sa fie asemanator cu al unui Fluke.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• Rx-Tx

2

• doru3160

2

• belasajgo

2

Top autori în acest subiect

BK Precision are distribuitori si in Romania, dar nu stiu cat de mare este adaosul comercial adaugat de ei. Printre altele mai este firma Testec din Germania care vinde multimetre BK Precision.

Eu aparate de masura (contoare geiger, osciloscoape, generatoare de functii, etc.) comand de obicei din Germania sau Austria pentru ca si cu transport ies de obicei mult mai ieftin decat daca as lua de la distribuitorii din Romania. Exceptie sunt produsele care sunt si in sortimentul TME / Farnell.

Link spre comentariu

Eu aparate de masura (contoare geiger, osciloscoape, generatoare de functii, etc.) comand de obicei din Germania sau Austria pentru ca si cu transport ies de obicei mult mai ieftin decat daca as lua de la distribuitorii din Romania. .

E firesc,si ei comanda tot de acolo,deci si produsele lor contin taxe de transport si n-am auzit pe careva sa faca asta dintr-un gest de caritate...de asta produsele intermediate sigur vor fi mai scumpe totdeauna fata de cele comandate direct.

Link spre comentariu

Desigur ... era un link pentru stabilirea ( relativa ... ) a valorii aparatului . Transport ( plus - minus ... ) , garantie etc . ... sant considerente ulterioare . Cine vrea sa cumpere , face toate socotelile ... functie si de ce suma doreste sa investeasca !

Editat de gauss
Link spre comentariu

E firesc,si ei comanda tot de acolo,deci si produsele lor contin taxe de transport si n-am auzit pe careva sa faca asta dintr-un gest de caritate...de asta produsele intermediate sigur vor fi mai scumpe totdeauna fata de cele comandate direct.

De acord cu asta, dar cand in unele cazuri preturile difera cu mai mult de 150-200 € / produs asta nu mi se pare normal, mai ales avand in vedere ca la noi salariile sunt mult mai mici decat in Germania.

Acelasi lucru se aplica si la supermarket-uri, aici alimentele costa mai mult decat in Germania. Nu imi dau seama oamenii cum reusesc sa traiasca aici din salarii mici, dar nu inteleg nici de ce accepta asa ceva. Acelasi lucru este si cu pretul carburantului, este ilogic de ce la noi costa mai mult decat in Germania / Austria.

Link spre comentariu

Fiindcă la noi s-a încetățenit ideea că trebuie să faci profit maxim imediat, adaosul poate ajunge și la 300% (Trei sute la sută). Am fost la o firmă de telefonie mobilă și mă uitam la prețurile telefoanelor....în fine, aveam treabă cu plata unei facturi. Când mi-a venit rândul la casieră, am observat pe masă un mic bilețel (cam cât unul de autobuz) pe care scria foarte mic ,, acest magazin are adaosuri comerciale de până la 300%,,

Ce să mai zici ???  Credeți că mai avem vre-o șansă să scăpăm în țară de astfel de practici ?  Eu zic că nu avem nici o șansă.....ever.

Link spre comentariu

Ba avem,cumparam de la altii,macar de asta putem profita.Am vazut si eu ca si restul lumii ca se face comert nesimtit in Romania,dar acum avem alternativa sa comandam direct de la sursa,chiar daca dureaza mai mult decat sa cumpar de la raft.Un acumulator sony pt camera foto la noi se gaseste cu min 50 lei,uzual 100 lei,iar pe ebay l-am gasit tot original cu 6$,la fel un cablu de date la noi 60 lei,pe ebay cu 3$...am asteptat 3 saptamani dar a meritat numai ca sa le demonstrez celor care cer preturi aberante ca nu-s decat niste prosti care spera sa se imbogateasca pe seama ignorantei noastre.Asta e solutia ca sa le piara samanta unor astfel de speculanti.Sa se invete ca un comert corect ar fi acela in care au de castigat ambele parti,el ca isi pune un adaos rezonabil,si eu doarece pt un mic surplus la pret nu mai astept 3 saptamani.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări