spik Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Seara buna!Am probleme cu telecomanda de la alarma si inchidere centralizata de la Fiesta mea.De la un timp, cu toate ca i-am schimbat bateria, telecomanda nu mai raspunde la comenzi, ba nu inchide, ba nu deschide. Apas mai tare sau mai "inclinat" pe butoane, alternez comenzile inchis/deschis, etc. pana o "ia"!Ce este de facut, ce sfaturi aveti sau daca este cineva ce se ocupa cu asa ceva , il rog sa ma ajute. Link spre comentariu
validae Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Schimbați ambele microcontacte, verificați lipiturile la bornele bateriei.Puteți pune și alt tip de microcontact, contează să fie montat corect și să aibă loc în telecomandă. Link spre comentariu
adryano Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Nimic grav, trebuie reprogramata. Toate usile se inchid, se introduce cheia in contact. Se deschide pina la penultima pozitie, apoi se inchide(se revine la pozitia initiala, 0). Procesul se repeta de 3 ori, fara intreruperi(nu tin minte sigur, poate 5, stiu ca la Ford Transit model din 2000 de 8 ori se face procedura). Se observa momentul cind in penultima pozitie lacatul central se inchide, iar apoi se deschide. Dupa acest moment se apasa un buton de la telecomanda pentru a fi inregistrata. Cheia din contact se aduce in pozitia 0 pentru memorizare. Link spre comentariu
validae Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 ,, Apas mai tare sau mai "inclinat" pe butoane, alternez comenzile inchis/deschis, etc. pana o "ia"!,, - Astea sunt mai degrabă simptome de microcontacte oxidate sau lipituri imperfecte....nu se exclude nici reprogramarea, dar trebuie verificate mai înainte defectele comune... Link spre comentariu
spik Postat Mai 29, 2015 Autor Partajează Postat Mai 29, 2015 (editat) Asa cred si eu, dar ce este de facut sau poate cineva sa ma ajute cu schimbarea contactelor?Teleconanda are un led ce se aprinde cand este realizata comanda, ceea ce nu se intampla atunci cand apas. Asa stiu cand apas degeaba, adica nu se aprinde ledul. Editat Mai 29, 2015 de spik Link spre comentariu
adryano Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Pai nu-i ma simplu sa verificati daca problema e in reprogramare? Link spre comentariu
validae Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Trebuie să cumpărați două microcontacte noi și schimbarea lor durează cinci - zece minute folosindu-se un letcon de mică putere sau stație de lipit. Dacă nu aveți totuși posibilitatea, sau vreun coleg de forum apropiat.....http://olx.ro/oferta/reconditionam-chei-auto-aproape-orice-model-carcase-chei-ID1XhjX.html Dar faceți-i pe plac totuși colegului și verificați și chestia cu programarea... 1 Link spre comentariu
spik Postat Mai 29, 2015 Autor Partajează Postat Mai 29, 2015 Am sa fac si reprogramarea, dar ma gandesc ca ledul ce se aprinde la efectuarea unei comenzi nu reactioneaza inseamna ca nu este trimis "impulsul"! Link spre comentariu
validae Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 De vreme ce nu se aprinde nici ledul martor, înseamnă clar că nu face contact microcontactul....dacă pierdea programarea, se aprindea ledul, dar nu reacționa receptorul mașinii.. Link spre comentariu
spik Postat Mai 30, 2015 Autor Partajează Postat Mai 30, 2015 Am rezolvat prin schimbarea microcontactelor.Multumesc inca o data! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum