Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator memorii EZP2010

gabilungu66

Postări Recomandate

Buna seara ,

am achizitionat de ceva timp programatorul de mai sus de pe e-bay,totul a fost ok pana azi cand am vrut sa citesc o memorie mi-au aparut doua mesaje cum ca nu sunt autorizat sa folosesc softul .Nu am luat in seama mesajele,le-am inchis,dar din momentul acela programatorul nu mai comunica cu laptop-ul(device is not connected).A mai patit cineva asa?Exista posibilitatea sa blocheze prog prin acele mesaje?Ce parere aveti?Am reinstalat softul dar degeaba.

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabilungu66

7

• ovidiuiosif

4

• iuliantv

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Buna seara ,

am achizitionat de ceva timp programatorul de mai sus de pe e-bay,totul a fost ok pana azi cand am vrut sa citesc o memorie mi-au aparut doua mesaje cum ca nu sunt autorizat sa folosesc softul .Nu am luat in seama mesajele,le-am inchis,dar din momentul acela programatorul nu mai comunica cu laptop-ul(device is not connected).A mai patit cineva asa?Exista posibilitatea sa blocheze prog prin acele mesaje?Ce parere aveti?Am reinstalat softul dar degeaba.

Multumesc anticipat.

Vă trimit programul pentru windows7 al EZP2010. Dezinstalați programul actual și instalați-l pe cel de la mine! 

http://www28.zippyshare.com/v/DOGy7HBN/file.html

Link spre comentariu

Multumesc pentu soft dl.ovidiuiosif,L-am instalat ,dar tot nu vede programatorul(no programmer linked to computer).Curios este faptul ca nu il simte windows-ul cand il conectez.Am incercat cu alt cablu si la fel.Cand am primit mesajele respective eram pe calculatorul din atelier.L-am cuplat la alt calculator care avea softul instalat si pe care a mai mers si tot la fel nu il vedea programul.Nu inteleg ce s-a intamplat. 

Link spre comentariu

Cand il cuplez la USB se aprinde led-ul de power , dar nu il simte windows-ul ca device plug in.Am incercat cu cablul de la imprimanta, si la fel.

Editat de gabilungu66
Link spre comentariu

Multumesc pentu soft dl.ovidiuiosif,L-am instalat ,dar tot nu vede programatorul(no programmer linked to computer).Curios este faptul ca nu il simte windows-ul cand il conectez.Am incercat cu alt cablu si la fel.Cand am primit mesajele respective eram pe calculatorul din atelier.L-am cuplat la alt calculator care avea softul instalat si pe care a mai mers si tot la fel nu il vedea programul.Nu inteleg ce s-a intamplat. 

Cu plăcere! înseamnă că din păcate s-a avariat parțial softul programatorului, nu știu ce să zic, unul nou e soluția sigură dar eventual ar mai fi varianta să copiez conținutul la al meu, nu am mai făcut și nu am idee dacă celălalt programator pe care îl am l-ar recunoaște! Aveți una alt programator?

Link spre comentariu

Din pacate nu am alt programator, dar se pare voi fi nevoit sa-l am.Voi comanda altul .Am stat si m-am gandit ce am facut dupa ce am primit acele mesaj si se pare ca atunci cand l-am transferat pe celalalt calculator, nu am decuplat device-ul din taskbar. Ce parere aveti, cred ca e posibil sa se fi intamplat ceva cu softul programatorului,desi el nu a mai functionat dupa ce am primit si inchis acele mesaje. Asta este voi lua altul.Oricum multumesc pentru suport.

PS.Se putea intampla ceva daca bagam invers memoria?

Editat de gabilungu66
Link spre comentariu

Asta inseamna ca trebuie folosit cu net-ul oprit sau pe laptop separat care sa nu fie conectat la net.Stiu ca asa se intampla cu interfetele auto OBD , unde se specifica clar in documentatie sa fie folosite fara conexiune la net.

Link spre comentariu

Eu îl folosesc la calculatorul cu netu activ și nu am probleme, probabil memoria pusă invers a provocat scurt între scl sda ducând la resetarea (FF) memoriei!

Editat de ovidiuiosif
Link spre comentariu

Eu îl folosesc la calculatorul cu netu activ și nu am probleme, probabil memoria pusă invers a provocat scurt între scl sda ducând la resetarea (FF) memoriei!

Resetarea memoriei interne sau a celei din soclu?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări