Vizitator inaig Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Salut In primul rand , felicitari pentru realizare / executie ... de exceptie !!! Intrebari : Cum ai eliminat efectul de " ridicare " a piesei ? Ce inaltime totala are menghina ? Presupun ca o sa-ti faci se setul de paralele ... din ce material ? Ma intereseaza foarte tare inaltimea si lipsa efectului de ridicare ...eu am un Gerardi ( clona chinezeasca , evident , ca alea originale costa peste 2000EUR ) , si are un sistem foarte interesant care nu permite ridicarea piesei , si este si " low profile " , o folosesc pe router , si n-am clearance foarte mare sub gantry ... vreo 160mm , iar menghina are 100mm inaltime , lata de 150 , deschide maxim 250mm . De ce te intreb ? Poate te tenteaza sa mai faci una pentru vanzare si m-ar interesa un pret . Multumesc pentru atentie . Gabriel. multumesc de aprecieri. in primul rand, nu am ajuns sa construiesc un bac mobil destul de eficient (este prea scurt) si nu pot sa elimin jocul, de aceea am dat in lucru un bac mobil mai lung care sper sa-l pot strange suficient de bine, eliminand jocul si sa permita o alunecare facila. Daca nu reusesc sa elimin jocul va trebui sa plachez cu patine de teflon pe suprafetele de alunecare. asta ar fi suficient sa-mi stranga piesa fara s-o ridice, in caz contrar voi mofica bacurile cam asa: sper ca prin eliminarea "jaw lift" sa nu fie necesara modificarea bacurilor si a calelor paralele ca inaltime fara bacuri am 67mm si cu calele paralele cred ca ma mai duc 5mm in sus si pe laterala (e in proiect), latimea e de 120mm+10 mm iar deschiderea maxima (cu bacul alungit) ar fi la 200+. voi realiza 3 perechi de cale paralele: un set dintr-un otel moale, groase de 5mm cu 2 canale in V la 90 de grade pentru piese generale un set din aluminiu (tot moale) de 10 mm grosime cu 2 canale in V la 90 de grade pentru piese din aluminiu un set de cale de 25 mm grosime, din otel care vor avea 3 canale in V mai pronuntate, pentru strangerea pieselor cilindrice. folosesc materiale moi pentru a nu deforma(zgaria) piesele pe care urmez sa le strang. nu m-am gandit sa fac afacere dar nu zic nu.. intai sa scot una care sa se incadreze si mai discutam.. stima. Link spre comentariu
katran Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Modificarea bacurilor in stilul din poza este exact sistemul folosit de Gerardi ... la strangere , piesa este impinsa in jos , astfel se lipeste corect de paralele . Succes. Link spre comentariu
Vizitator howaboutyes Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 A incercat cineva menghina de aici - http://www.echipamente-scule.ro/cataloage/151112/D.%20Scule%20de%20prindere%20pentru%20masini.pdf ? La pagina 26 apare ceva interesanta, la 1300 de lei + TVA. Is curios daca is bune de ceva... Link spre comentariu
bcristian Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Doar daca ai pus un zero in plus la pret. Link spre comentariu
bogdan_luben Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Unde vedeti voi preturi ca eu nu reusesc sa gasesc nici unul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum