vasile1312 Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 salut, la o saptamana dupa ce am cumparat telefonul, nu mai vede simul. cei de la garantie au spus ca au gasit conectori pentru sim deteriorati si nu mai pot beneficia de garantie. la acest tip de telefon si sa vrei sa il strici acolo nu ai cum pentru ca iese un sertar din el (care este intact) unde pui simul numai intr-un singur mod apoi se inchide acel sertar. ce pot face mai departe ??? pentru ca l-am luat la abonament si mai am de plata un an la el Link spre comentariu
bugytech Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Ai introdus in telefon un microsim cu adaptor (sau nano sim)? Daca da, sint mari sanse sa fi distrus cititorul sim. Din ce localitate esti? poate te pot ajuta. Link spre comentariu
vasile1312 Postat Mai 30, 2015 Autor Partajează Postat Mai 30, 2015 nu, este o cartela micro-sim si am introdus-o corect. Eu sunt din Ciocanesti Jud. Dambovita. Inca nu mi-a ajuns telefonul acasa de la service, cei de acolo mi-au comunicat telefonic, ca trebuie inlocuita placa de baza. Sa vad ce pot face cand imi ajunge telefonul acasa. Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 Din păcate sistemul de introducere externă a cartelei e susceptibil de astfel de avarii, deși are avantajul că nu mai scoți bateria telefonului sau capacul.....O lamelă de contact a cititorului SIM puțin mai ridicată poate fi ,,agățată,, de marginea SIM-ului și dacă utilizatorul nu simte blocajul....lamela se rupe.În mod normal, acest lucru nu ar trebui să se întâmple, lamelele cititorului fiind orientate de obicei în sensul introducerii cartelei, dar nu-i exculs să existe și anomalii....ori agățarea să se producă la scoaterea SIM-ului de o mică bordură a cartelei. Sau cititorul a avut un defect de fabricație, o lipitură imperfectă....Greu de spus, numai desfăcând telefonul se poate vedea...dar fiind în garanție, firmele pot să invoce câte-n lună și-n stele ca să scape de reparația telefonului. Link spre comentariu
vasile1312 Postat Mai 30, 2015 Autor Partajează Postat Mai 30, 2015 salut validae, totusi nu este vina mea ce as putea face ??? l-am cumparat de la telecom cum as putea rezolva este vorba de 1300 ron care sunt ceva bani nu as vrea sa se duca pe apa simbetei. revin daca "meseriasul" de la service din neputinta a facut defectul??? repet : imposibil sa fie vina mea. Link spre comentariu
validae Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 Dacă vă refuză reparația în garanție, mergeți direct la OPC. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 la fel te sfatuiesc si eu :ANPC cei de la telekom au reputatie proasta si destule reclamatii la adresa lor Link spre comentariu
vasile1312 Postat Mai 30, 2015 Autor Partajează Postat Mai 30, 2015 salut , astept sa imi returneze cei de la service telefonul apoi am sa contactez telekomul si probabil in functie de ce rezolv cu ei opc multumesc tuturor. Link spre comentariu
vasile1312 Postat Iunie 10, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2015 intr-un final a ajuns telefonul acasa si cum mi se pare un lucru normal am sunat la telekom "ei mi-au vandut telefonul" la telefon operatorul mj-a raspuns sec de m-a dat pe spate "domnule noi nu va putem ajuta cu nimic pentru ca in aceasta tranzactie noi suntem intermediari certativa cu allview" bineinteles am sunat la service allview si dansi au trimis repede un curier sa duca telefonul la ei in service dar lasanduma sa inteleg ca de fapt nu pentru reparatie ci pentru o contra expertiza . sa vedem dupa ei ce au de spus??? Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 10, 2015 Partajează Postat Iunie 10, 2015 lipsa de profesionalism a celor de la telekom e arhicunoscuta , li se trage de pe vremea cosmote-ului Link spre comentariu
vasile1312 Postat Iunie 29, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2015 salut, gata m-am saturat am facut reclamatie la ANPC contra telekom acum trebuie din nou sa astept. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum