chanito Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 salut prieteni mi-a intrat in mana acest monitor care are simptomul de a se stinge dupa cateva secunde dupa ce il aprind. se vede imaginea dar foarte intunecat. daca il sting din buton si il aprind se vede cu o usoara tenta rosiatica apoi se stinge.tensiunile sunt bune. pe un alt forum cineva cu un defect identic tragea concluzia ca e una din lampi dusa. eu am facut urmatorul test: am scos cate o cupla de la fiecare lampa pe rand iar defectul se comporta identic. daca aveti vreo idee ce ar fi ,lampi sau altceva , ar fi binevenita. am descarcat o schema de pe eservice.info unde sub ea ra notat in romana, posibil defect 2 condensatoare smd 4,1nf care duceau la ccfl. o sa le inlocuiesc sa vad daca defectul persista. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Lampile le testati cu un alt invertor ,daca nu aveti tester special pentru ele!! 99% la dvs este defect trafo invertor!!! Link spre comentariu
neculavasile Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 asa e verifici lampile cu testerul sau alt invertor si masoara infasurarile la trafo invertor Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Daca se vede rosiatic cred ca treaba este 100% clara lampa dusa. Link spre comentariu
chanito Postat Mai 29, 2015 Autor Partajează Postat Mai 29, 2015 pai n-am nici de unele sa le testez,deci mai concret Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Daca ai cuce si le poti schimba nici testate nu trebuie.Le testezi cu invertorul monitorului si vezi care e rosie. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 pai n-am nici de unele sa le testez,deci mai concret pai atunci dul la service Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 pai atunci dul la service CORECT!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum