spik Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Salut!As vrea sa repar vechiul meu sistem audio si intreb daca se ocupa cineva pe aici cu asa ceva. Bineinteles ca locatia sa fie in zona Pantelimon-Bucuresti sau prin apropiere.Multam si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Link spre comentariu
Vizitator hellerman Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Buna Daca doresti sa te ajute cineva, va trebui sa dai mai multe amanunte: 1. un sistem audio este lantul audio care incorporeaza: sursa de semnal (microfon, pick-up, CD/DVD, magnetofon, radio), preamplificatorul, equalizerul, amplificatorul si boxele??? 2. tie care componenta a sistemului ti s-a defectat??? (sau vorbim de o combina???) 3. care este defectul sau manifestarea??? 4. in ce conditii ti s-a defectat??? - descrie cum s-a intamplat (soc de tensiune, cafea sau apa varsata, a cazut, sau pur si simplu s-a defectat cand functiona??? 5. "scula" sau sistemul (cum ii spui tu) s-a defectat de noua sau era la mana a-2-a, a-3-a, etc. 4. din momentul aparitiei defectului a mai intervenit cineva asupra sistemului audio??? - de cate ori??? 5. daca s-a intervenit asupra sistemului audio, cel care a intervenit ti-a explicat unde a intervenit, ce piesa a inlocuit??? 6. exista intamplator o schema a sistemului??? Dupa cum vezi sunt informatii importante, daca vrei sa te ajuti pe tine dar si pe cel la care apelezi. Poate pare ciudat, dar lipsa acestor informatii sau informatiile eronate nu fac decat sa ingreuneze munca celui care te ajuta, sa creasca timpul interventiei si in final sa nu dea rezultatele scontate. Link spre comentariu
spik Postat Mai 29, 2015 Autor Partajează Postat Mai 29, 2015 Salut!Este vorba se un sistem 1+5, primit de la cineva cu defectul "gajait" si foarte incet sonorul.La indicatiile unui vecin i-am schimbat eu finalul, dar tot nu functioneaza!Sistemul se numeste CJC si are carcase din lemn.Sincer, am fost cu el la un depanator tv unde mai repar tv din garaj, dar nu a vrut sa se "bage"!Ce sa spun, as vrea sa- repar deoarece mi-a placut cum se auzea cand functiona si in garaj imi este suficient inclusiv ca pret! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 http://www.elforum.info/topic/65587-reparatii-electronice-in-bucuresti-sector-3-zona-titan/ Link spre comentariu
Postări Recomandate