Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cine a facut incinta asta ?

terente

Postări Recomandate

Am vazut pe forum o incinta cum am desenat mai jos , nu stiu sigur dac a fost facuta de cineva sau erau doar niste poze cert este ca am cautat toata ziua pe forum si nu am mai gasit topicu acela . Il rog pe cel care are macar niste poze daca nu si schita sa mi lea dea si mie deoarece vreau sa imi pun in masina o incinta din asat cu 2 difuri de 10' w25 cm Niste chinezarii de vreo 75 w RMS bucata de la ATTO Nu pot sa pun poze deoarece nu suporta bmp cine vrea sa ma ajute sa ma contacteze la terente_sv_101 incinta e cu 2 difuri [/code][/url]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• terente

7

• radue

1

• ice_shadow

1

• retrosong

1

Top autori în acest subiect

acum am vazut incinta dar nu pot sa ma loghezi pe forum la kon mama inregistrat dar nu vrea sa ma logheze . Nu stiti de unde as putea sa procur schema la aceasta incinta vreau so fac si eu exact cu aceleas difuzoar sau altele dar sa fie tot de 25 cm si so pun in masina si sa ii mai pun si un neon Dar nu am schema cine ma poate ajuta?VA rog mult cel care a focut-o il rog sa imi dea si mie schema

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări