terente Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Am vazut pe forum o incinta cum am desenat mai jos , nu stiu sigur dac a fost facuta de cineva sau erau doar niste poze cert este ca am cautat toata ziua pe forum si nu am mai gasit topicu acela . Il rog pe cel care are macar niste poze daca nu si schita sa mi lea dea si mie deoarece vreau sa imi pun in masina o incinta din asat cu 2 difuri de 10' w25 cm Niste chinezarii de vreo 75 w RMS bucata de la ATTO Nu pot sa pun poze deoarece nu suporta bmp cine vrea sa ma ajute sa ma contacteze la terente_sv_101 incinta e cu 2 difuri [/code][/url] Link spre comentariu
radue Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Fa imaginea jpg si ataseaza-o atunci :yawinkle: Link spre comentariu
terente Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 si cum o fac? Link spre comentariu
ice_shadow Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 O deschizi cu PAINT si o salvezi ca jpeg!!! :partyman: Link spre comentariu
terente Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 am reusit incinta arata cam asa Link spre comentariu
Vizitator Rafy Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 A facuto FLO$HEF uite http://www.telecomenzi.ro/forum/un-sub- ... t2295.html :drinkers: Link spre comentariu
terente Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 asa asta e am vazut-o pe forum dar nu o mai gaseam astazi merci raman dator cu o bere Link spre comentariu
terente Postat Februarie 5, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2007 acum am vazut incinta dar nu pot sa ma loghezi pe forum la kon mama inregistrat dar nu vrea sa ma logheze . Nu stiti de unde as putea sa procur schema la aceasta incinta vreau so fac si eu exact cu aceleas difuzoar sau altele dar sa fie tot de 25 cm si so pun in masina si sa ii mai pun si un neon Dar nu am schema cine ma poate ajuta?VA rog mult cel care a focut-o il rog sa imi dea si mie schema Link spre comentariu
Vizitator floshef Postat Februarie 5, 2007 Partajează Postat Februarie 5, 2007 Exteriorul cutiei 818L*368h*418l...V=112L...spatiul din fata dif Volum=36L...deci ~38l pt fiecare dif. Alege difuzoarele, in functie de parametri lor fa niste simulari cu winISD il gasesti pe forum. spor la treaba :yawinkle: eu il vand ala daca te intereseaza.. http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=17515 Link spre comentariu
terente Postat Februarie 5, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2007 am vazut ca il vinzi dar ce ai spune te bagi sa imi faci si mie o incinta din asta? DA mai multe detalii despre dimensiuni dimensiunile fiecarui compartiment Link spre comentariu
terente Postat Februarie 5, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2007 floshef imi dai o adresa de mess? ca sa vb mai mult intentionez sa imi fac si eu o incinta din aceasta Te rog mie mi se pare tare faina Link spre comentariu
retrosong Postat Februarie 16, 2007 Partajează Postat Februarie 16, 2007 pune o schema mai clara Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum