Tomsa Cosmin Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 Buna cine imi poate recomanda 4 difuzoare 2 Twetere 2 Woofer Vreau sa fac 2 incinte pe doua cai Am uramatorul amplificator facut de mine cu Tda TDA8560 2x40 w Nu conteaza marca ! Pret normal Link spre comentariu
CBI Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 Pret normal fii mai explicit pt unii normal poate sa fie 60e/buc,pt altii 50lei ce fel de boxe vrei sa faci? Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Mai 29, 2015 Autor Partajează Postat Mai 29, 2015 fii mai explicit pt unii normal poate sa fie 60e/buc,pt altii 50lei ce fel de boxe vrei sa faci? Sincer nu prea ma intereseaza sunetul in mod special ... sa am doar o putere pentru un apartament Daca se poate si mai ieftin de 60. Link spre comentariu
gheo23 Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Sincer, daca nu te intereseaza sunetul cumperi doua boxe ieftine si rezolvi rapid si fara batai de cap. Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 gasesti la vanzare boxe gata fabricate si difuzoare si tie iti ramane sa le montezi in boxe si sa adaugi filtrele Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 La TDA 8560, cumperi cu succes 2 boxe in stare foarte buna de la o combina, gen Sony, Technics, Panasonic, dai maxim 250 lei, si iti garantez ca o sa ramai extrem de multumit. Cu facutul nu te scoti decat data tintesti sus. Altfel, cheltui mult, si iese o catastrofa... Asta cu "facutul pentru ca iesi ieftin", si cu "nu conteaza cum suna", nu-s la locul lor. Imposibil sa bati cu 250 lei, ce ti-am recomandat mai sus. Si acustic, si estetic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum