Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplifuri de radioficare

Vizitator neculea corneliu

Postări Recomandate

Confuzia mea, nu m-am gindit si la rusi. :smt005 Am avut odata o ''Fenix'' neagra, editie aniversara (50 de ani de electronica in Lvov), de 2x90W/4-8Ohmi cu schimbare de tensiune in final (+/-35... 50V), diode Shotky in punte, traf toroidal, etc.Imi pare rau ca nu am oprit comutatorul de volum cu 24 pasi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VTP

10

• zal

9

• Ovidanie

7

• felixx

4

Top autori în acest subiect

mai am si eu un <> dar a crapat un canal al egalizatorului ! ... tre' sa gasesc timp sa-l operez pt. ca fara egalizator sensibilitatea e mai redusa ! ... oricum are o schema f.stufoasa / ca majoritatea produselor sovietice ! ... e realizat cu componente discrete normale / mai putin egalizatorul care-i cu SMD-uri !

Link spre comentariu

mai am si eu un <> dar a crapat un canal al egalizatorului ! ... tre' sa gasesc timp sa-l operez pt. ca fara egalizator sensibilitatea e mai redusa ! ... oricum are o schema f.stufoasa / ca majoritatea produselor sovietice ! ... e realizat cu componente discrete normale / mai putin egalizatorul care-i cu SMD-uri !

O calitate mai buna a sunetului se obtine scotand egalizatorul din circuit!
Link spre comentariu

Cele doua statii Crock sunt pentru sonorizari si au fost cumparate imediat dupa 1990 direct de la comerciantii rusi. Cind a ajuns acasa fostul proprietar era sa lesine cind a vazut ca statiile sunt cu lampi! Pina la urma s-a impacat cu ideea. Dupa un an de zile statiile au ajuns la Casa de Cultura unde propietarul a avut parte de o mare surpriza...cu semnal furnizat prin pupitrul de mixaj statiile urlau incredibil de tare, efectiv faceau impresie ! Explicatia e simpla: Pentru putere maxima statiile au nevoie de 3,5V pe intrare! De aici statiile au ajuns sa faca tot felul de sonorizari cu lungi pauze ca 6R3 se gasesc mai greu. Pina la urma au ajuns intr-o discoteca unde au prestat cam 4 ani si de aici la mine in magazie. Eu nu le folosesc, doar le colectionez. Apropo, dumneavoastra aveti 6r3 rezerva pentru Priboi?

Zal, dupa revolutie construiam statii pentru muzicantii care cinta pe la nunti, foloseam schema asta sau o copie dupa Vermona varianta de 100W. In etajele de intrare am folosit numai BC107 / 177 ca aveam din astia la discretie.Repet,schema postata nu este desenata de mine.

Cit despre transformatoarele de iesire trebuie sa ma ajutati si sa le identificam daca sunt sau nu din Priboi.Voi pune poze saptamina asta dupa ce cumpar alt aparat foto ca am ramas fara datorita userului Andreidinsv, paraapantistul lui peste ! Si-a gasit sa faca un zbor cu digitalul meu in buzunarul de la spate.Subscriu la ce ati spus dumneavoastra despre facerea de bine.

Si acum la urma va invit pe toti sa participati la discutia de aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=17955

Link spre comentariu

@ovidanie,CROCK-urile merita o soarta mai buna si o restaurare pana nu ajung ca Daciile.Da, am schimburi pentru Priboi, cu ajutorul lui Felixx ( multumesc inca o data!).Am sa incerc si eu sa postez niste poze cu traful din Priboi daca nu gasesc site-ul unde erau poze cu magaoaia!Niste verificari ar fi interesante!

Link spre comentariu

Sa restaurez Crock-urile? Aproape imposibil din lipsa de timp chiar daca am acces la instalatii de sablat si le pot 'vopsi' cu pulberi.

transformatoarele mele nu seamana cu cele din link-ul lui Blind, oricum pun poze saptamina asta.

Link spre comentariu

Transformatoarele mele sunt pe tole E+I de 0,35 grosime si au ca dimensiuni exterioare a pachetului de tole 90*100*50 mm.Frumos lucrate, impregnate cu ceara sau parafina.Traiam cu impresia ca sunt din Priboi.

Link spre comentariu

Deci aceste trafo au maxim 16 cm patrati sectiunea. Datele de bobinaj se cunosc? Din poze am impresia ca sint simple, nu ptr. etaj ultraliniar. Ar merge un final cu 6P3S in contratimp, ies cam 25 W.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări