BUGHIU Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 Nah uite ca are colegul integrat !!! Si noi ne dam de ceasul morti aici......!!!! Colegul ''gabilung66'' nu mai sta pe ganduri ,ia legatura cu misuraelectronic....daca vrei sa functioneze sonorul la combina Sony!!! Daca doar vrei sa experimentezi STK-uri apeleaza la Mivaro...... Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Mai 30, 2015 Autor Partajează Postat Mai 30, 2015 pe cand unul ''decent'' sare de 3 milioane : da , da...si marmota invelea totul in ciocolata ! am eu integrat stk402-120s OEM sanyo , made for sony , la un pret cit de cit rezonabil . este absolut obligatoriu ca integratul OEM sa aiba marcat sufixul s pe carcasa . Multumesc @misuraelectronic,v-am trimis un mesaj in PM, astept raspuns. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 pe cand unul ''decent'' sare de 3 milioane : da , da...si marmota invelea totul in ciocolata ! am eu integrat stk402-120s OEM sanyo , made for sony , la un pret cit de cit rezonabil . este absolut obligatoriu ca integratul OEM sa aiba marcat sufixul s pe carcasa . Jupane misura......pune si matale o lista cu ce ai de vanzare sa vada si ''muritorii'' de rand!!! Cine stie,poate din cei 36.494 membri ai Elforum mai sant cativa fosti ''sefi de promotie'' care au terminat cu ....10 pe linie,ca doar nu ati fost ''Unicul'' si doresc sa cumpere de la dvs componente sau vindeti doar celor de la....... NASA Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 as pune o lista cu mare placere , insa existenta celor 10k repere ma impiedica sa fac asta . Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 Atunci macar pe e-mail la cine doreste o lista cu piese!!! De la cativa colegi(se stiu care) care vand componente am asa ceva !!! Cand erau probleme cu TDA1771 ,de exemplu,doar de la ei am gasit integrate ok!!! De STK-uri bune nici nu mai aduc vorba!!! Pe piata ''on-line'' habar nu ai ce cumperi,dar la un coleg pe care il ''cunosti'' prin intermediul forumului e alta ''mancare de peste''!! Deci?!? Se poate sau nu pe e-mail?!?(privat) Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 deci...nu se poate ! doar n-am baut gaz sa ma apuc acum sa scriu 10k repere . e valabil pentru absolut oricine ... cine vrea ceva , ORICE , in domeniul circuitelor integrate sau al tranzistoarelor de orice fel , sau al telecomenzilor , n-are decit sa ma intrebe ...direct pe forum , pe pm sau la tf si ii raspund daca am sau nu ..si daca nu , daca pot sa-i fac rost si mai ales cit costa . Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 UP! Doar atat : ''UP''?!?!? Altceva nimic legat de STK-ul de la .....''seful de promotie''?!?!?! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 din nefericire , nu s-a batut palma . omul nostru mi-a zis ca proprietarul ofera maxim 80-100 ron pe reparatie , din care am scazut eu niste 50 ron probabili/ teoretici pentru manopera dlui gabilungu66 si a ramas ceva de genul 30-50 de ron pentru integrat --- cu tot cu transport , desigur --- . am fost nevoit sa declin o asemenea oferta . Link spre comentariu
gabilungu66 Postat Iunie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2015 Buna seara, asa cum a spus si Dl. misuraelectronic, proprietarul aparatului mi-a spus ca daca reparatia depaseste suma de 80-100 ron , renunta la reparatie si isi ia alta pentru ca nu merita ,o foloseste in curte numai pe radio. Nu il intereseaza cd-ul sau casetofonul.Sunt sigur ca vi sa intamplat si Dvs sa aveti bugetul limitat de catre client. Multumesc pentru timpul si ajutorul acordat. O seara placuta va doresc in continuare. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 2, 2015 Partajează Postat Iunie 2, 2015 Din pacate asa este!!! ''Chinezariile'' au invadat piata de electronice si ....omul cumpara asa ceva!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum