Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STK 402-100S final audio combina Sony

gabilungu66

Postări Recomandate

Nah uite ca are colegul integrat !!! Si noi ne dam de ceasul morti aici......!!!!

Colegul ''gabilung66'' nu mai sta pe ganduri ,ia legatura cu misuraelectronic....daca vrei sa functioneze sonorul la combina Sony!!! Daca doar vrei sa experimentezi STK-uri apeleaza la Mivaro......

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabilungu66

8

• BUGHIU

7

• misuraelectronic

4

• Florinel TV

2

pe cand unul ''decent'' sare de 3 milioane :

:92 da , da...si  marmota  invelea  totul  in  ciocolata !   am  eu  integrat  stk402-120s   OEM  sanyo , made for  sony ,  la   un  pret  cit  de  cit  rezonabil .  este  absolut  obligatoriu  ca  integratul  OEM  sa  aiba  marcat  sufixul  s  pe  carcasa . 

Multumesc @misuraelectronic,v-am trimis un mesaj in PM, astept raspuns.

Link spre comentariu

pe cand unul ''decent'' sare de 3 milioane :

:92 da , da...si  marmota  invelea  totul  in  ciocolata !   am  eu  integrat  stk402-120s   OEM  sanyo , made for  sony ,  la   un  pret  cit  de  cit  rezonabil .  este  absolut  obligatoriu  ca  integratul  OEM  sa  aiba  marcat  sufixul  s  pe  carcasa . 

Jupane misura......pune si matale o lista cu ce ai de vanzare sa vada si ''muritorii'' de rand!!! Cine stie,poate din cei 36.494 membri ai Elforum mai sant cativa fosti ''sefi de promotie'' care au terminat cu ....10 pe linie,ca doar nu ati fost ''Unicul'' si doresc sa cumpere de la dvs componente sau vindeti doar celor de la....... NASA  :rade: 

Link spre comentariu

Atunci macar pe e-mail la cine doreste o lista cu piese!!! De la cativa colegi(se stiu care) care vand componente  am asa ceva !!! Cand erau probleme cu TDA1771 ,de exemplu,doar de la ei am gasit integrate ok!!! De STK-uri bune nici nu mai aduc vorba!!! Pe piata ''on-line'' habar nu ai ce cumperi,dar la un coleg pe care il ''cunosti'' prin intermediul forumului  e alta ''mancare de peste''!!

Deci?!? Se poate sau nu pe e-mail?!?(privat) :scarpin

Link spre comentariu

deci...nu  se  poate !  doar  n-am  baut  gaz  sa  ma  apuc  acum  sa  scriu  10k  repere .  e  valabil  pentru  absolut  oricine ... cine  vrea  ceva ,  ORICE  ,  in  domeniul  circuitelor  integrate  sau  al  tranzistoarelor  de  orice  fel ,  sau  al  telecomenzilor ,  n-are  decit  sa  ma  intrebe  ...direct  pe  forum ,  pe  pm  sau  la  tf  si  ii  raspund  daca  am  sau  nu ..si  daca  nu ,  daca  pot  sa-i  fac  rost  si  mai  ales  cit  costa . 

Link spre comentariu

din  nefericire ,  nu  s-a  batut  palma .  omul  nostru  mi-a  zis  ca  proprietarul  ofera  maxim 80-100 ron  pe  reparatie ,  din  care  am  scazut  eu  niste  50 ron  probabili/ teoretici    pentru  manopera dlui  gabilungu66  si  a  ramas  ceva  de  genul  30-50  de  ron  pentru  integrat  --- cu  tot  cu  transport , desigur --- .  am  fost  nevoit  sa  declin  o  asemenea  oferta .

Link spre comentariu

Buna seara, asa cum a spus si Dl. misuraelectronic, proprietarul aparatului mi-a spus ca daca reparatia depaseste suma de 80-100 ron , renunta la reparatie si isi ia alta pentru ca nu merita ,o foloseste in curte numai pe radio. Nu il intereseaza cd-ul sau casetofonul.Sunt sigur ca vi sa intamplat si Dvs sa aveti bugetul limitat de catre client. Multumesc pentru timpul si ajutorul acordat.

O seara placuta va doresc in continuare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări