Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STK 402-100S final audio combina Sony

gabilungu66

Postări Recomandate

Buna seara , am o combina Sony cu acest final audio STK 402-100 S ,se poate monta pin la pin STK 402-120 ? Sau datasheet pentru STK 402-100 S.

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabilungu66

8

• BUGHIU

7

• misuraelectronic

4

• Florinel TV

2

sigur asa scrie pe el?poate STK4021

Pe el scrie asa:STK 402-100 S. L-am cautat pe net si nu am gasit cu terminatia 100 ci numai 120.daca stiti de unde il gasesc va rog.

Editat de gabilungu66
Link spre comentariu

Pe el scrie asa:STK 402-100 S. L-am cautat pe net si nu am gasit cu terminatia 100 ci numai 120.daca stiti de unde il gasesc va rog.

STK 402-120 pe asta il gasesti la miv.....rom

Link spre comentariu

STK 402-120 pe asta il gasesti la miv.....rom

Din aceasta cauza am vrut sa stiu daca este compatibil 100 cu 120 doar 120 am gasit si eu tot acolo.

Multumesc oricum.

Link spre comentariu

Din aceasta cauza am vrut sa stiu daca este compatibil 100 cu 120 doar 120 am gasit si eu tot acolo.

Multumesc oricum.

da sint compatibile 100% exact numai ca difera puterea ca are o putere mai mare cu 20wati asta doar daca dai volum un pic mai mic nu se intimpla nimic altfel se ard boxele

Link spre comentariu

da sint compatibile 100% exact numai ca difera puterea ca are o putere mai mare cu 20wati asta doar daca dai volum un pic mai mic nu se intimpla nimic altfel se ard boxele

nu se arde nimic din cauza volumului , nu o sa dea putere mai mare cu aceeasi alimentare

avind o tensiune de alimentare suportata mai mare , ai sanse sa nu se arda din cauza calitatii proaste

STK originale numai din recuperari , oricum la preturile la care ai gasi original iti iei alta combina , cele de pe piata sint copii china si prost lucrate - daca folosesti la puterea normala aproape sigur se ard , asa la tensiune mai mica si implicit putere mai mica posibil sa mearga

Link spre comentariu

Cel de la Miv.... este doar 12 lei pe cand unul ''decent'' sare de 3 milioane :

Nume
Cod articol cod original
Producător Preţ NET (fără TVA)
Pret recomandat de vanzare Stoc cantitate
Observaţii
  Posted Image 
Posted Image C.I.
Livrare în termen de 2-3 săptămâni de la comandă.
Vezi articolul înlocuitor Posted Image
CIRCUITE INTEGRATE DIVERSE STK402120
JVC
RON 216,84
RON 349,54

Posted Image

iar originalul nu se mai poate aduce :

Nume
Cod articol cod original
Producător Preţ NET (fără TVA)
Pret recomandat de vanzare Stoc cantitate
Observaţii

Posted Image STK402-100S C.I.
Acest articol nu mai poate fi livrat
Nu mai este disponibil la producător

CIRCUITE INTEGRATE DIVERSE 874901695
SONY

Posted Image Posted Image
Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

la peste 200 gasesti sigur o combina Sony functionala cu asemenea integrate

BUGHIU ai mai si editat si tot aiurea a iesit - ditamai postarea fara nimic concludent - pentru trimiteri la site , degeaba sint puse adrese , trebuie sa ai cont

Link spre comentariu

Ohoo,bine ati venit colegul ''naetv''!! Chiar duceam ...lipsa comentariilor dvs ''academice'' si ....concludente ,desigur 

Pai vad ca trebuie sa va ''traduc'' din postarea mea ca ,nah, nu e ....concludenta. Ia fiti atent:

-la 12 lei finalul audio ,lasind la o parte ''manopera''de schimbat ,timpul pierdut degeaba.....saraca combina va functiona trei refrene din melodia lui Lucian Seres ''Mor dusmani mei de ciuda'' si apoi .....''muting'' .

-omul spune ca  l-a cautat pe net cu terminatia : 100s  si nu l-a gasit !! Ati bagat de seama nu?!?! :)    scrie negru pe alb(sau poate dvs ati setat altcumva .....pc-ul)!!! I-am aratat ca apare pe net ca si componenta dar nu se mai poate aduce....originala Sony !! Bineinteles ca se mai gasesc si la alte magazine (https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=0CE0QFjAJ&url=http%3A%2F%2Fwww.quintrix.ro%2Fsemiconductori-circuite-integrate-stk402-100s-p-1540.html&ei=fJ1pVc7iHITVygPorIHgBw&usg=AFQjCNFXfGUAp6g4z3kUxR8P2PPYpZ1eZw&sig2=o7su0wQURCBNTIjp0Ta82w) dar asta trebuie sa caute omul,sau sa stie cum sa caute pe net.....

-dvs NU stiti sa va faceti un  cont ...la un magazin on-line?!? E ....greu....oare?!?! Asta daca doriti ceva de la ei,daca nu......d-zeu cu mila....

Concludenta era ideea ca in asemena cazuri (STK-uri originale) ori nu se mai gasesc ori cele putine ramase pe stocuri sant foarte scumpe.....iar bani dati pe ''pocnitori'' de doi lei mai bine ii investesti intr-o .....bere rece cu amici de pe forum la taifasuri despre ''concludenta'' sau ''neconcludenta'' postarilor.... :rade:

Sa traiti...bine!!!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

pe cand unul ''decent'' sare de 3 milioane :

:92 da , da...si  marmota  invelea  totul  in  ciocolata !   am  eu  integrat  stk402-120s   OEM  sanyo , made for  sony ,  la   un  pret  cit  de  cit  rezonabil .  este  absolut  obligatoriu  ca  integratul  OEM  sa  aiba  marcat  sufixul  s  pe  carcasa . 
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări