Vizitator BogdanBGD Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 (editat) Am o boxa activa vlliodor a2035u si imi paraie rau in timp ce functioneaza De la ce poate fi ? I-am schimbat odata finali si prefinalii + niste condensatoare si tot la fel face As vrea sa imi dati un sfat va rog frumos Multumesc Editat Mai 28, 2015 de BogdanBGD Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Greu de spus asa ceva fara teste.E din final?e din preu?E din sursa?Ai verificat? Link spre comentariu
Marian Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Nu gasesc informatii pe gugle dupa marca sau model... Pune si tu ceva poze din interior, sa vedem ce ai acolo. Link spre comentariu
elmar Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 Poate fi defect chiar difuzorul acele boxe! Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 29, 2015 Partajează Postat Mai 29, 2015 difuzorul e ok ?sa nu fie rupt si in functionare sa ti faca ''probleme''si in discutie mai intra ce au spus colegii de mai sus ..sursa ..finalii sau pe partea de preamplificare dar asta se poate verifica daca doresti tu ..toate cele bune Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum