Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine imi poate da un sfat in leg cu 2 FILTRE DE SUNET 3 CAI

sckump

Postări Recomandate

Vreau sa intreb pentru cine ma poate ajuta: as dori sa folosesc doua filtre de sunet pe 3 cai, cu impedanta de 8 OHMI, astfel: difuzoarele de medii si de inalte sunt tot pe 8 OHMI ca si filtrul, cu SPL-ul pt medii aprox 97 dB si pt inalte de aprox 105 dB, iar pentru difuzoarele de joase as dori sa folosesc un subwoofer dar pe 4 OHMI, cu SPL-ul de aprox 94 dB. Acum as vrea sa intreb cum va fi modificat sunetul in acest caz, intrucat dif-urile de medii si inalte vor fi pe 8 ohmi iar cele de joase pe 4 ohmi, filtrul fiind tot pe 8 ohmi? Are o importanta deosebita si afecteaza negativ faptul ca dif-urile de joase sunt pe 4 ohmi? Se vor auzi mai incet sau mai tare fata de cele de medii si inalte? Cum este afectata impedanta totala a filtrului in acest caz? Este recomandata o astfel de conexiune? Panta de taiere a filtrului este de 6 dB/ octava pt medii si joase si de 18 dB/ octava pt medii si inalte. Am inteles ca s-a inchis celalalt topic si de asta am trimis inca odata intrucat nu sunt prea lamurit. scuze de insistenta.Ma poate ajuta cineva? pls....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• gaby

1

• Blind

1

• sckump

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Bai da' esti terorist??? A vazut lumea primul tau topic. Nu stam toata ziua in continuu pe forum ca sa raspundem instantaneu.Daca dadeai si tu un search sau te gandeai ca raspunsul tau se afla la servicii, gaseai pe cineva care face asa ceva. Vezi la servicii si nu mai pune coispe mii de posturi identice, We got the picture from the first one!

Link spre comentariu

Am inteles ca s-a inchis celalalt topic si de asta am trimis inca odata intrucat nu sunt prea lamurit. scuze de insistenta.

hmm.. ai cel putin 6-7 posturi cu aceasi intrebare... 2 am sters eu din sectiunea asta... mai ai si pe la difuzoare...posteaza doar intr-unul pe o tema si asteapta raspuns..intre timp dai cautare pe forum
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări