Adrian Marius Marin Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 Salut! M-am impotmolit intr-o chestiune si am vazut forumul intamplator.As fi foooarte recunoscator sa ma ajutati putin. Deci am o chitara electroacustica si vreau sa o conectez la PC alaturi de un microfon sa fac niste coveruri.Eu as dori sa cant la voce + chitara,sa se auda intr-un sistem audio legat la Pc sa stiu ce fac ) si sa inregistreze. Pentru un sunet clar sau cat de cat clar,cred ca suna mai corect ) ce echipament sa folosesc?Un mixer,un amplificator sau ambele ? Link spre comentariu
belasajgo Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 Ma gandesc ca in acelasi timp vrei sa si inregistrezi. In acest caz ar trebui sa folosesti casti in loc de sistemul audio, ca microfonul sa nu capteze si ce nu trebuie si sa nu iti faca microfonie. Cel mai simplu ar fi cu un mixer legat la PC, in mixer ar intra si microfonul si chitara, iar la iesiri ar fi calculatorul (pentru inregistrare) si castile. Multe mixere in ziua de azi au si port USB, ca sa nu fie complicata legarea la calculator. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 si eu sunt interesat de procedura de inregistrare pe un pc,nu cumva trebuie si un program instalat? Link spre comentariu
belasajgo Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 Clar trebuie si un program, dar partea de software se rezolva mai usor decat partea hardware. Eu pana acum am lucrat cel mai mult cu Sony Sound Forge (este contra cost dar mi-a placut cel mai mult) si cu Audacity (acesta este gratuit). Ca si mixer, eu de exemplu as alege un Behringer Xenyx Q502 sau Q502 USB. In caz ca nu se prefera Behringer, au si alti producatori mixere asemanatoare, de exemplu Mackie sau Alesis, pretul fiind doar un pic mai mare. Totul depinde si de suma disponibila. Ar trebui si niste casti izolate si cat mai calitative. Link spre comentariu
Adrian Marius Marin Postat Mai 28, 2015 Autor Partajează Postat Mai 28, 2015 Ok.Am sa folosesc mai bine casti. Deci microfon-mixer-PC-casti.In acest caz folosesc sistemul audio doar sa ascult dupa ce iese nu? Link spre comentariu
belasajgo Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 Cam asa. Ca altfel, in timpul inregistrarii microfonul ar capta si ce se aude in sistemul audio si atunci inregistrarea nu ar mai fi buna. Link spre comentariu
Adrian Marius Marin Postat Mai 28, 2015 Autor Partajează Postat Mai 28, 2015 Ok,multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum