Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv philips 100hz imagine slaba

kata_tel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kata_tel

5

• iuliantv

4

• dan cod

3

• enafelice

2

Top autori în acest subiect

Am masurat tensiunile pe placa tk am o tensiune de 14v, cea de 200v este 210v, la catozi am 157v la verde, 189v la albastru iar la rosu nu pot masura . am scos rezistenta de la rosu si am masurat la soclu era 45v. Tv ul si-a mai revenit acum la stralucire lumineaza mai bine ca inainte. Am mers cu catodul de rosu in aer un timp dupa care am pus la loc rezistenta. Sa se fi intamplat cv ???

ceva e putred acolo ca pe fiecare catod ar trebui sa fie apropiate tensiunile 189 cum zici pe albastru este clar ca nu lucreaza si rosu la 45v este sigur ca nu lucreaza 

acolo ar trebui sa fie pe fiecare catod in jur la 145v cu putin mai mult sau mai putin si pe fiecare catod o tensiune aproximativa

Link spre comentariu

Am masurat tensiunile pe placa tk am o tensiune de 14v, cea de 200v este 210v, la catozi am 157v la verde, 189v la albastru iar la rosu nu pot masura . am scos rezistenta de la rosu si am masurat la soclu era 45v. Tv ul si-a mai revenit acum la stralucire lumineaza mai bine ca inainte. Am mers cu catodul de rosu in aer un timp dupa care am pus la loc rezistenta. Sa se fi intamplat cv ???

daca te uiti atent in gatul tubului vei vedea daca sant aprinsi toti catozii ,sant dispusi in centru gatului tubului in linie 3buc,si se vede clar daca unul este stins ,ori e intrerup ori e pus la masa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări