dan cod Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 45 V e cam putin clar cu rosul ala nu e ok.Masoara fara rezistente si verde si albastru sa vedem cat este. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 Am masurat tensiunile pe placa tk am o tensiune de 14v, cea de 200v este 210v, la catozi am 157v la verde, 189v la albastru iar la rosu nu pot masura . am scos rezistenta de la rosu si am masurat la soclu era 45v. Tv ul si-a mai revenit acum la stralucire lumineaza mai bine ca inainte. Am mers cu catodul de rosu in aer un timp dupa care am pus la loc rezistenta. Sa se fi intamplat cv ??? ceva e putred acolo ca pe fiecare catod ar trebui sa fie apropiate tensiunile 189 cum zici pe albastru este clar ca nu lucreaza si rosu la 45v este sigur ca nu lucreaza acolo ar trebui sa fie pe fiecare catod in jur la 145v cu putin mai mult sau mai putin si pe fiecare catod o tensiune aproximativa Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 Am masurat tensiunile pe placa tk am o tensiune de 14v, cea de 200v este 210v, la catozi am 157v la verde, 189v la albastru iar la rosu nu pot masura . am scos rezistenta de la rosu si am masurat la soclu era 45v. Tv ul si-a mai revenit acum la stralucire lumineaza mai bine ca inainte. Am mers cu catodul de rosu in aer un timp dupa care am pus la loc rezistenta. Sa se fi intamplat cv ??? daca te uiti atent in gatul tubului vei vedea daca sant aprinsi toti catozii ,sant dispusi in centru gatului tubului in linie 3buc,si se vede clar daca unul este stins ,ori e intrerup ori e pus la masa Link spre comentariu
Depanatoru Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 Ala e tubul terminat 99,9% , ce atata inginerie . Asta e viata , la gunoi si altul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum