AlpHso Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Detin doua perechi de difuzoare auto:una kenwood cu dimensiunile standard de 6x9 inch si una jbl cu diametru de 18.5 cm. Prea multe date despre ele nu am gasit si vreau sa le construiesc niste incinte pe care sa le folosesc in casa.As dori sa stiu parerile voastre, ce tip de incinta s-ar potrivi avand in vedere k sunt auto si ce volum ar fi potrivit pt ele. Link spre comentariu
Vizitator Rafy Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Pune niste poze ceva sa vedem despre ce e vb poate unui au lucrat cu asa ceva sau oricum pune poze. :smt006 Link spre comentariu
AlpHso Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 prima pereche e kenwood KFC-E6935. http://www.kenwood.eu/products/car/spea ... 5/details/ a doua pereche e jbl GTO6527S. http://www.carsound.ro/products_/591/di ... l_gto_6527 Nu am pus pozele la ale mele k nush cum se face upload.. Link spre comentariu
Vizitator Rafy Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Parerea mea e ca nu ar trebui sa investestii bani in incinte pt difurile alea pt ca sunt mici ca putere au 60Wrms.SI daca vrei sa dai bani ai putea sa faci un 2 way cu un filtru da nu vad rostu ce faci 2 incinte care nici nu o sa arate bine si nici nu cred ca o sa sune prea bine mai bine le day si cumperi 2 difurii mai capabile. :weedman: PAREREA MEA :oky: mai asteapta pareri si de la ceilaltii poate au ideii mai bune :weedman: Link spre comentariu
AlpHso Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 Am spus k le am deja.Le-am avut inainte in masina da nu-mi placeau cum se aud shi le-am inlocuit cu altele.M-am gandit k ar fi bine sa le reutilizez pt. casa.. Link spre comentariu
AlpHso Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 sorry, nu am citit atent postul!De dat le-as da eu da sa vad daca gasesc cui sa le vand ca nu sunt bisnitar de meserie.De investit nu investesc prea mult ca palul nu e asa scump iar placerea mea e sa mi le fac singur dar vreau sa se auda si misto. Link spre comentariu
CBI Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Nu ti-au placut la masina si acum crezi ca daca le bagi in casa o sa-ti placa.Frumoasa tactica.Mai rau n-o sa ai bas in boxe.Cutiile nu prea ai cum sa le calculezi deci alta pb,nu mai pun si faptul ca sunt auto si rar care merg in cutii.Gandeste-te ca ele sunt facute sa mearga in aer liber,volum f mare,deci nu vad cum ai putea obtine bas placut in cutie.Plus ca la cum arata inaltele alea,si basul plasticat.Incearca sa le vinzi cuiva,intreaba,pune-le pe la publicitate,poate s-o gasi careva.Te muncesti degeaba ca nu le faci nici daca vrei.Incearca cutii inchise maricele,dar nu cred ca o sa obtii bas jos,la fel si medii neutre.Basreflex nu se poate,neavand nici parametrii,orbecaiesti si nici macar nu te apropii.Bafta(la vanzare) :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum