Solim Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Scuze daca sa mai scris,am cautat dar nu am mai vazut.Am mai vazut chestia asta la cineva,de la el din comp intra la altu in comp si instala programe sau alte cele, cum se poate face asta?Ceva pe la Remote,acolo? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 La win se face cu Remote Desktop, da nu iti zic in ce fel decat daca pui alta poza la avatar Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 Hai mah zi cine esti??????? :rolleyes: :yawinkle: :smt005Hai ca mai stau 2 min si ies. Link spre comentariu
ph3e4r Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 VNC Radmin mai sunt cateva. Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 Acuma poti sami spui cum se face treaba asta.>!!!! Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 5, 2007 Partajează Postat Februarie 5, 2007 tu habar nu ai sa scrii corect si vrei sa controlezi computerele altora ? Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 5, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2007 tu habar nu ai sa scrii corect si vrei sa controlezi computerele altora ?Ba in loc sa te bagi asa aiurea mai bine mi-ai zice ce sa fac, daca sti. :smt003 Hai ca o iau ca pe o gluma Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 5, 2007 Partajează Postat Februarie 5, 2007 Start -> All Programs -> Accessories -> Communication -> Remote Desktop Connection Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 5, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2007 Nam reusit de fel sa fac remotu!Uite o poza cu cemi scrie.Si la domain ce scriu?si parola pun care vreau eu?si la computer scriu doar ip? Link spre comentariu
aeromania Postat Februarie 5, 2007 Partajează Postat Februarie 5, 2007 In cazul tau poti folosi RADMIN. Este mai simplu de configurat.EditatLa ce ai facut tu trebuia sa mai activezi si pe fiecare computer Remote.Start>Setings>control panel>system>remote>allow users to conect remotely ... .La user pui numele unui cont dupa celalat calculator(cu drept de administrator) si parola lui.Uita-te si in Help-ul de Win, poate nu am fost destul de explicit. Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 5, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2007 ba dar numi merge,am facut ce miai zis.nu vad de ce nu merge.Datimi careva un id de mess.Sau sar putea sa nu aibe alalalt comp remote desktop,ca daca dau acolo la remote,numi apare decat aia Remote assistance,dar remote desktop care ar trebui sa fie sub r. assistance, nu e.Deci nu am posibilitatea sa bifez casuta aia cu allow users to connect to this computer. Link spre comentariu
fulmoon Postat Februarie 5, 2007 Partajează Postat Februarie 5, 2007 Program : http://www.gidsoftware.com/huey.htm Documentatie (daca ti-e lene sa accesezi Help) : http://www.gidsoftware.com/hueyquestions.htm Daca ne spui cum se zice "BA" in engleza esti tare! :smt005 Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 foloseste readmin....e foarte simplu de utilizat...iti instalezi tu, il instaleaza si respectivul ...il configurezi si gata...nu este foarte greu....mai ales ca ai optiunea HELP Link spre comentariu
LostCell Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 search cu google dupa "radmin" il poti controla full..evident cu acordul respectivului Link spre comentariu
ciup Postat Februarie 9, 2007 Partajează Postat Februarie 9, 2007 probabil el vrea controlarea abuziva a altui computer prin net ceea ce se poate cu ******* , ****** si cu ajutoru unui server(troian controlabil) s.a.m.d.later edit by ph3e4r Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum