xardas Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 Problema sta in felul urmator: arde siguranta aproape instant sau dupa vreo 10 secunde de functionare, in timp ce functioneaza totul merge foarte OK, am pus un bec de 100w inseriat pe alimentare si merge impecabil fara a se aprinde becul, se aprinde doar cand dau volumul foarte sus, l-am lasat sa mearga 2 ore si nu a prezentat probleme...... ce problema poate avea ? De ce cand scot becul din circuit imi arde siguranta ? Mentionez ca alimentarea nu este cu trafo ci cu SMPS. Am schimbat condesatorii din primar & secundar desi erau ok, alte idei ? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 Verifica circuitul de soft-start (sigur are asa ceva). Posibil si ceva condensatori devalorizati. Link spre comentariu
xardas Postat Mai 29, 2015 Autor Partajează Postat Mai 29, 2015 am rezolvat, era fix de unde banuiam, din primar, era o dioda arsa care era intre cei 2 condesatori de 200v, astfel aveam 250v pe unul si 0v pe celalalt. Deaceea imi ardea sigurantele, cu bec inseriat mergea deoarece era tensiunea mai mica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum