Marian Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 Daca vrei sa eviti responsabilitatea unei alegeri atunci uite iti zic eu, fa pe aia modificata de mine, daca respecti valorile din schema, si conectezi totul corect, n-ai cum sa ratezi, garantez eu. Ai cablajul deja pus in atasament acolo, il descarci si-l faci si te apuci de plantat. 1 Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 (editat) Mariane , iertare ! Nu discutăm aci de amplificatoare / player-e auto la modul general ! Era vorba pur și simplu de faptul că nu se menționa consumul sculei respective - nu se menționa nimic despre scula respectivă - și eu am forțat limita ( mai mult ironic , dacă ești atent ) la 4x45W . Nu am făcut mai departe estimări pe această putere , după cum poți vedea în cifrele pe care le-am folosit . Considerentele despre ce cred unii și , mai mult , despre calitatea sunetului unor amplificatoare nu-și au deci rostul . Apropo , cum influențează distorsiunile consumul , că de consum vorbeam , nu de cum se aude ? PS ”Aproape orice amplificator pe lampi ar umili integratul ala” Dacă te-ar auzi unii .... Editat Mai 27, 2015 de UDAR Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum