Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema alimentator 12V

alex_07

Postări Recomandate

Daca vrei sa eviti responsabilitatea unei alegeri atunci uite iti zic eu, fa pe aia modificata de mine, daca respecti valorile din schema, si conectezi totul corect, n-ai cum sa ratezi, garantez eu. Ai cablajul deja pus in atasament acolo, il descarci si-l faci si te apuci de plantat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• UDAR

11

• alex_07

10

• Marian

6

• ovy83

3

Zile populare

Mariane , iertare ! Nu discutăm aci de amplificatoare / player-e auto la modul general ! Era vorba pur și simplu de faptul că nu se menționa consumul sculei respective - nu se menționa nimic despre scula respectivă - și eu am forțat  limita ( mai mult ironic , dacă ești atent ) la  4x45W . Nu am făcut mai departe estimări pe această putere , după cum poți vedea în cifrele pe care le-am folosit . Considerentele despre ce cred unii și , mai mult , despre calitatea sunetului unor amplificatoare nu-și au deci rostul . Apropo , cum influențează distorsiunile consumul , că de consum vorbeam , nu de cum se aude ? 

PS Aproape orice amplificator pe lampi ar umili integratul ala”   Dacă te-ar auzi unii ....

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări