Angel-boy Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Salut , am cumparat mai demult un egalizator 3 benzi corector de ton , cu un circuit BM387 si de curand l-am probat si nu mai merge . Poate stie cineva cu ce pot inlocui circuitul sau ce altceva ii pot face . Multumesc ! Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Salut! Inainte sa schimbi integratul,verifica toate lipiturile (mai incalzeste-le o data)-este posibil sa ai lipituri reci.BM387 este echivalent cu LM387.In ce sens nu merge? Nu se aude nimic sau se aude foarte distorsionat? Link spre comentariu
Angel-boy Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 Lipiturile le-am intarit , am controlat montaju . Nu se aude nici un fasait , nu scoate nici un sunet... il alimentez , nu este in scurt sau ceva , pur si simplu nu se aude nimic ! Link spre comentariu
stefanev Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 poti schimba integratul ca nu e asa scump ... Link spre comentariu
Angel-boy Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 Am postat deoarece nu am gasit integratul , am gasit pe un site dar nu il mai au in stoc ! :yawinkle: Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 ar trebuii sa mearga cu tl072 sau ne5532 sau orice opamp stereo, nu mi-am dat seama de pe placa, dar esti sigur ca nu are nevioe de tensiune simetrica? Link spre comentariu
Angel-boy Postat Februarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2007 Inainte mergea , ca l-am folosit un timp , alimentat la 12 v se aude perfect . nu gasesc date despre circuit ( IN OUT etc ) sa vad ce ii pot pune in loc. :smt022 Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Cauta-i datasheetul pe situri dedicate gen: http://www.alldatasheet.com/ http://www.datasheetarchive.com/ O lista mai mare gasesti la mine pe site Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum