Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

aparat foto yakumo

tiovidiu

Postări Recomandate

Am gasit undeva un aparat foto yakumo cred ca  85d. Acum nu stiu se merita sa-l iau sau nu, imi place ca are si vizor ca la aparatele clasice- probabil nostalgia tineretii-  dar nu stiu daca se poate regla si distanta focala, si nici daca are cat de cat calitate imaginea. Daca are cineva asa ceva si-mi poate da un sfat as fi foarte indatorat. Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tiovidiu

4

• validae

3

• franzm

1

Din pacate nu functioneaza. proprietarul jura ca functioneaza dar bateriile sunt de vina. Deoarece la noi la tara se mai intampla sa stea bateriile cate un an-doi pana se vand, mi sa intamplat si mie sa iau baterii care nu au curent in ele, a ramas ca o sa ne intalnim in cursul saptamanii, iar eu voi aduce patru acumulatori incarcati ca sa nu mai fie discutii.

Link spre comentariu

Vedeți să nu fi ținut baterii alcaline sau Zinc-Carbon în aparat mult timp și să se fi scurs electrolit înăuntru. Am mai reparat de câteva ori (cu mari dificultăți) aparate defectate în astfel de cazuri...

Link spre comentariu

Raportat la pret, la 85D calitatea imaginii este f. buna. Principalul punct slab este monitorul de numai 1,6". Pare sa fie o varianta ultra-low-cost derivata din aparatele Konica Minolta Dimage5/7.

Încercati-o cu acumulatoare. Vedeti ca cele de capacitate mare s-ar putea sa nu faca bine contact (plusul).

Link spre comentariu

Am incercat cu acumulatori care merg pe un  alt aparat, am curatat si contactele la interior, nu erau oxidate, dar nu vrea sa mearga si pace. Asa ca de ciuda m-am dus la Iasi si am luat de la un amanet un aparat foto Kodak easyShare z740. Nici acesta nu are acumulatori dar merge, fata de un aparat panasonic pe care il am in prezent scoate o imagine mult mai clara si culorile sunt cel putin in lumina solara mult mai apropiate de realitate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări