tiovidiu Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 Am gasit undeva un aparat foto yakumo cred ca 85d. Acum nu stiu se merita sa-l iau sau nu, imi place ca are si vizor ca la aparatele clasice- probabil nostalgia tineretii- dar nu stiu daca se poate regla si distanta focala, si nici daca are cat de cat calitate imaginea. Daca are cineva asa ceva si-mi poate da un sfat as fi foarte indatorat. Multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 Are focalizare automată, nu și manuală. Zoom optic bun, Macro 20 cm..... eu zic că dacă e convenabil prețul, merită. http://www.letsgodigital.org/en/camera/specification/1056/show.html Link spre comentariu
tiovidiu Postat Mai 28, 2015 Autor Partajează Postat Mai 28, 2015 Pretul este de 100 lei, cand l-am vazut nu avea baterii, sambata sper ca o sa-l pot proba. Link spre comentariu
validae Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 Dacă funcţioneză bine, merită preţul. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Iunie 2, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2015 Din pacate nu functioneaza. proprietarul jura ca functioneaza dar bateriile sunt de vina. Deoarece la noi la tara se mai intampla sa stea bateriile cate un an-doi pana se vand, mi sa intamplat si mie sa iau baterii care nu au curent in ele, a ramas ca o sa ne intalnim in cursul saptamanii, iar eu voi aduce patru acumulatori incarcati ca sa nu mai fie discutii. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 2, 2015 Partajează Postat Iunie 2, 2015 Vedeți să nu fi ținut baterii alcaline sau Zinc-Carbon în aparat mult timp și să se fi scurs electrolit înăuntru. Am mai reparat de câteva ori (cu mari dificultăți) aparate defectate în astfel de cazuri... Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 6, 2015 Partajează Postat Iunie 6, 2015 Raportat la pret, la 85D calitatea imaginii este f. buna. Principalul punct slab este monitorul de numai 1,6". Pare sa fie o varianta ultra-low-cost derivata din aparatele Konica Minolta Dimage5/7. Încercati-o cu acumulatoare. Vedeti ca cele de capacitate mare s-ar putea sa nu faca bine contact (plusul). Link spre comentariu
tiovidiu Postat Iunie 8, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2015 Am incercat cu acumulatori care merg pe un alt aparat, am curatat si contactele la interior, nu erau oxidate, dar nu vrea sa mearga si pace. Asa ca de ciuda m-am dus la Iasi si am luat de la un amanet un aparat foto Kodak easyShare z740. Nici acesta nu are acumulatori dar merge, fata de un aparat panasonic pe care il am in prezent scoate o imagine mult mai clara si culorile sunt cel putin in lumina solara mult mai apropiate de realitate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum