Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfaturi mica afacere tamplarie

kaioshin

Postări Recomandate

L-am slefuit si pe interior, si i-am pus si tabla, asta a fost un experiment, nu am facut niciodata din atatea bucati, dar mi s-a parut potrivit pentru exemplul cu tablite.

P.S.: incearca sa roiesti artificial din timp ca sa nu mai intre in frigul roitului...

P.P.S.: Am vrut sa arat ca se poate construi si fara scule sofisticate, doar cu cele rudimentare, trebuie sa ai vointa si sa iti placa ceea ce faci :da .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniel_88

12

• lazar nicolae

12

• kaioshin

5

• q_acdc

2

Top autori în acest subiect

Nu vrea nevasta sa le roiasca artificial. Ma pune pe mine de straja patriei.

Ai probleme cu furnicile? Ce le faci,ca pe mine m-au inebunit.... La stupii mai slabi,de exemplu roii prinsi,dau navala.

Link spre comentariu

Nu vrea nevasta sa le roiasca artificial. Ma pune pe mine de straja patriei.

Ai probleme cu furnicile? Ce le faci,ca pe mine m-au inebunit.... La stupii mai slabi,de exemplu roii prinsi,dau navala.

Roitul artificial evita slabirea stupului, risti sa iti roiasca si de mai multe ori, si ca urmare pierzi stupul batran.

Furnicile imi dau si mie de cap, de vina este vegetatia din jurul stupului si suportul pe care il asezi (sa nu fie din lemn), deocamdata nu stiu cum sa scap de ele, de obicei dupa ce le-am depistat si am curatat bine stupul am scapat de ele, elimina toate ouale pe care le strange in stup.Daca nu stie sa roiasca artificial imi lasi un mp si te invat.

Link spre comentariu

E capoasa, dar pierde de trei ori mai mult, o sa se convinga in timp, eu m-am convins in 16 ani de apicultura, asa ca nu te invat de rau :reytre .

Ca o alta idee, ca sa nu ne mai abatem de la subiectul topicului, ca tot suntem pe un forum de electronica, recomand boxele audio. :scarpin

Link spre comentariu

Buna ziua,

Offtopic..............candva,in tinerete,am stuparit si eu si am avut probleme cu furnicile.Am pus cate o cutie goala de conserve sub fiecare dintre picioarele suportilor de stupi si am bagat unei mineral in ele.Ideea e ca poate fi orice lichid,fara a avea un miros puternic...........apa e cea mai indicata,dar se evapora mult prea repede.

Alex

Link spre comentariu

Buna ziua,

Offtopic..............candva,in tinerete,am stuparit si eu si am avut probleme cu furnicile.Am pus cate o cutie goala de conserve sub fiecare dintre picioarele suportilor de stupi si am bagat unei mineral in ele.Ideea e ca poate fi orice lichid,fara a avea un miros puternic...........apa e cea mai indicata,dar se evapora mult prea repede.

Alex

Multumesc Alex, o sa tin cont de sfat si o sa incerc si varianta asta  :reytre .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări