Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stv2246h desincronizare

Vizitator mihai1951

Postări Recomandate

Vedeti ca ati insultat tocmai "crema" depanatorilor,cu vasta experienta in depanari,care in loc sa se ocupe cu de-ale lor,au investit timp si bani in a va raspunde...

bine zis.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

6

• BUGHIU

4

• iuliantv

2

• elmar

1

Top autori în acest subiect

Revin cu aceasi problema; la scimbare de program ,fuge din linii, acelasi sasiu,acelasi video procesor. Pe acest site sunt electronisti? Am primit sfaturi ca la un ageamiu.Rog frumos,daca nu sunteti in tema ,nu-mi raspundeti.

Poti face clona  de aici :      http://www.elforum.info/topic/68790-echivalent-bu808/page-7     ca se stii sigur daca BU 808 este stift !!

Editat de dan-a2
Link spre comentariu

Revin cu aceasi problema; la scimbare de program ,fuge din linii, acelasi sasiu,acelasi video procesor. Pe acest site sunt electronisti? Am primit sfaturi ca la un ageamiu.Rog frumos,daca nu sunteti in tema ,nu-mi raspundeti.

mai gasesti 

"Am primit sfaturi ca la un ageamiu" asa iti pare ce este mai jos ?

Daca tot ne iei tare ai pus osciloscopul in baza driver sa vezi ce se modifica?

Pe acest site sunt electronisti

"sa nu fim copii,acest defect necesita multa logica " gindirea logica trebuie sa aiba la baza ceva date , masuratori in cazul de fata , pe care trebuie sa le afle si cel care da sfaturi - altfel ai nevoie de ghicitoare , nu de electronisti

Link spre comentariu

eu nu sunt un electronist profesionist,depanez ocazional,si mai mult iarna,pt. ca nu traiesc din asta, dar nu poti spune despre ;dancod,bughiu,naetv,iuliantv,depanatorul,si multi alti, daca sunt electronisti! ar fi bine sa ti cont de sfaturile lor,si sa fi mai explicit,si mai rabtator,ca un tv nu se repara chiar asa usor intotdeauna. eu am avut tv-uri care am lucrat la cateva zile fara sa le dau de cap,si dupa o perioada de pauza le-am gasit buba in cateva minute.conteaza si starea de spirit care o ai atunci cand depanezi. de multe ori s-ar putea sa-l strici mai rau decat a fost. asa ca nu cred ca e cazul sa vorbim despre adevaratii electronisti,pt ca daca isi pun putin mintea la contributie adevaratii electronisti de pe acest forum,cred ca o sa ne construiasca din TDA,BU,STV si cativa condensatoare~

Link spre comentariu
Vizitator mihai1951

Domnilor,in primul rand;buna ziua,in al doilea rand va cer scuze.Am schimbat;bobina caf,filtrul de suprafata,tz.x112(driver linii),condensatorii electrolitici de la procesorul video,verificati cond.ceramici,cond.cuplaj cu x112.  Urmeaza sa schimb procesorul  stv. Mai are cineva o alta idee? Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Domnilor,in primul rand;buna ziua,in al doilea rand va cer scuze.Am schimbat;bobina caf,filtrul de suprafata,tz.x112(driver linii),condensatorii electrolitici de la procesorul video,verificati cond.ceramici,cond.cuplaj cu x112.  Urmeaza sa schimb procesorul  stv. Mai are cineva o alta idee? Va multumesc anticipat.

Incepand cu C619 ,verificati tot traseul pana la STV224....!!

Vorba lui Dan....un condi smd la masa,cu defect de contact de pe linga jungla...va scoate peri albi!!

Link spre comentariu

daca vrei sa rezolvi tv-eul ia la purificat tot ce tine de pini pin48 pin49 si pin50 la STV2246 si vei rezolva problema succes 

mai multe informatii nuti pot da ca nu am tv-eul in fata si nici un coleg nu va putea face mai mult ca doar nui vrajitor (magician)  :rade:

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări