euvasile Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 Am la reparat un indicator de bord de la un tractor mic (mai multe informatii nu am nici eu) la care am gasit cateva componente defecte printre care o capsula sop8 notata pe placa ca fiind un tranzistor pe care nu-l pot identifica momentan. Am facut o schema si cateva poze. Link spre comentariu
euvasile Postat Mai 27, 2015 Autor Partajează Postat Mai 27, 2015 cred ca este un nds 9407 Link spre comentariu
euvasile Postat Mai 28, 2015 Autor Partajează Postat Mai 28, 2015 (editat) poate ma ajuta cineva cu un echivalent ca nu-l gasesc sa-l cumpar (se vand numai angro, cate 2500 de buc) tranzistorul este nds 9407 Channel Type P Maximum Continuous Drain Current -3 A Maximum Drain Source Voltage -60 V Maximum Gate Source Voltage ±20 V Maximum Drain Source Resistance 250 mΩ Typical Turn-Off Delay Time 10 ns Typical Turn-On Delay Time 8 ns Mounting Type Surface Mount Package Type SO-8 Pin Count 8 Typical Gate Charge @ Vgs 16 nC V @ -10 Typical Input Capacitance @ Vds 732 pF V @ -30 Category Power MOSFET Channel Mode Enhancement Configuration Quad Drain, Triple Source Dimensions 5 x 4 x 1.5mm Height 1.5mm Length 5mm Maximum Operating Temperature +175 °C Maximum Power Dissipation 2.5 W Minimum Operating Temperature -55 °C Number of Elements per Chip 1 Width 4mm Editat Mai 28, 2015 de euvasile Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 După schema postată ar merge acolo cam orice PMOS cu peste 3A , în aceeași capsulă. Problema este cu cei 60V - sigur în schemă apar 12V ( nu 24V ? ) dar supratensiunile în echipamentele auto sunt frecvente și destul de mari . Nu pot deci aprecia cam cât de coborâtă poate fi tensiunea drenă-sursă a unui înlocuitor astfel încât să aibă o fiabilitate rezonabilă . Dacă acceptăm 40V ar merge IRF7240 existent la TME . PS Un echivalent apropiat- Si9407- este deasemenea prezent în ofertă dar cu stoc zero. Link spre comentariu
Vizitator yovasilero Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 Am facut comanda pe original cinci bucati cu 16£ .Multumesc pentru colaborate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum