Vizitator Vasile Postat Decembrie 6, 2004 Partajează Postat Decembrie 6, 2004 Ai facut si cablu de calibrare?Placa de sunet suporta full duplex ?Ce windows ai ?Joaca-te cu volumul placii si daca nu obtii rezultate satisfacatoare ma rogi pe mine sa-ti masor difuzoarele :lol: Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 6, 2004 Partajează Postat Decembrie 6, 2004 creative live 5.1 win xp, da si cablul de calibrare... iti multumesc dar tu esti din Bucuresti! :cry: Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 6, 2004 Partajează Postat Decembrie 6, 2004 este full duplex cum naiba sa nu fie! ai cumva o foto cu un grafic de raspuns pt fs? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 6, 2004 Partajează Postat Decembrie 6, 2004 1. Nu sunt din Bucuresti :lol: 2. Nu am poza si nici nu pot face pentru ca nu am placa de sunet pe calculiciul de la birou iar acasa acum nu am calculator :cry: Ai nevoie de o placa stereo chioara :roll: Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 6, 2004 Partajează Postat Decembrie 6, 2004 merge si pe asta ca e si stereo totodata! de curiozitate de unde esti daca nu te superi? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 6, 2004 Partajează Postat Decembrie 6, 2004 Eu am obtinut rezultate satisfacatoare doar pe placi stereo, daca nu ma insel Creative 5.1 nu este suportata. Citeste pe pagina de web a programuluiSunt din Maramures :lol: Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 6, 2004 Partajează Postat Decembrie 6, 2004 multumesc bunule moroshan! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 6, 2004 Partajează Postat Decembrie 6, 2004 Si eu la inceput m-am impotmolit dar cu perseverenta am reusit sa lucrez cu el. Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 7, 2004 Partajează Postat Decembrie 7, 2004 Uite am o placa de-aia on board la calculator... cu AC97, Cmedia 8178 sau cum se numeste... oricum este C-media! E o japita, e buna? Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 7, 2004 Partajează Postat Decembrie 7, 2004 astea sunt difuzoarele.. va sunt cunoscute? promit sa le sterg dar trebuia sa le bag undeva pe un site ca sa vi le arat! multumesc pentru intelegere! Off daca nu le vedeti intrati pe ftp-ul vostru si sunt acolo in folderul Ninnurta! Daca puteti face macar o estimare asupra lor va raman dator! sunt de 6,5" Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 7, 2004 Partajează Postat Decembrie 7, 2004 Nici codecurile onboard nu sunt suportareDin pacate din niste poze nu ai cum sa faci estimari Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 7, 2004 Partajează Postat Decembrie 7, 2004 asta este... altceva nu am! va multumesc mult! voi incerca metoda generatorului de semnal, amplif, rezistor si voltmetru! manual!Corect? eu zic e buna! unde e tensiunea (sau rezistenta... nu mai stiu, trebuie sa citesc!) mai mare acolo este fs! ce sa mai vorbim! alta placa de sunet nu am de unde! iar pe japite n-am chef sa dau bani! Va multumesc! ma duc sa sterg pozele! Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 7, 2004 Partajează Postat Decembrie 7, 2004 Off topic! Vasile sa vezi ce chestie. Am niste casti audio de afara de prin anii 80! aveam cablul defect la ele asha ca le-am desfacut sa le repar! in interor am fost surprins! au difuzoare ciudate! imagineaza-ti doua plase puse fata in fata, prinse intr-o rama! Se si vede prin difuzoare, sigur nu sunt electrodinamice ca nu au magnet, piezo nu cred! impedanta lor este de 120 ohm/ diufzor si se aud suuuuper! Eu ma ocup de compozitii muzicale, fac negative si vreau sa zic ca se aud superb, inalte super, basi profunzi, mai bine decat niste SONY ale mele pe care am dat 160 Euro!Castile sunt: MAEDEN MD 756! Ai idee ce difuzoare pot fi alea? sunt misto? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 7, 2004 Partajează Postat Decembrie 7, 2004 Condensator :? Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 7, 2004 Partajează Postat Decembrie 7, 2004 si sunt bune? eu zic ca se aud suuuuuper! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum