Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AUDUA Speaker Workshop... si jig box2

Vizitator Ninnurta

Postări Recomandate

Vizitator Vasile

Ai facut si cablu de calibrare?Placa de sunet suporta full duplex ?Ce windows ai ?Joaca-te cu volumul placii si daca nu obtii rezultate satisfacatoare ma rogi pe mine sa-ti masor difuzoarele :lol:

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

1. Nu sunt din Bucuresti :lol: 2. Nu am poza si nici nu pot face pentru ca nu am placa de sunet pe calculiciul de la birou iar acasa acum nu am calculator :cry: Ai nevoie de o placa stereo chioara :roll:

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Eu am obtinut rezultate satisfacatoare doar pe placi stereo, daca nu ma insel Creative 5.1 nu este suportata. Citeste pe pagina de web a programuluiSunt din Maramures :lol:

Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta

astea sunt difuzoarele.. va sunt cunoscute? promit sa le sterg dar trebuia sa le bag undeva pe un site ca sa vi le arat! multumesc pentru intelegere!

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Off daca nu le vedeti intrati pe ftp-ul vostru si sunt acolo in folderul Ninnurta! Daca puteti face macar o estimare asupra lor va raman dator! sunt de 6,5"

Multumesc

Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta

asta este... altceva nu am! va multumesc mult! voi incerca metoda generatorului de semnal, amplif, rezistor si voltmetru! manual!Corect? eu zic e buna! unde e tensiunea (sau rezistenta... nu mai stiu, trebuie sa citesc!) mai mare acolo este fs! ce sa mai vorbim! alta placa de sunet nu am de unde! iar pe japite n-am chef sa dau bani! Va multumesc! ma duc sa sterg pozele!

Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta

Off topic! Vasile sa vezi ce chestie. Am niste casti audio de afara de prin anii 80! aveam cablul defect la ele asha ca le-am desfacut sa le repar! in interor am fost surprins! au difuzoare ciudate! imagineaza-ti doua plase puse fata in fata, prinse intr-o rama! Se si vede prin difuzoare, sigur nu sunt electrodinamice ca nu au magnet, piezo nu cred! impedanta lor este de 120 ohm/ diufzor si se aud suuuuper! Eu ma ocup de compozitii muzicale, fac negative si vreau sa zic ca se aud superb, inalte super, basi profunzi, mai bine decat niste SONY ale mele pe care am dat 160 Euro!Castile sunt: MAEDEN MD 756! Ai idee ce difuzoare pot fi alea? sunt misto?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări