Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 Frazilor pana la urma a folosti cineva programu' asta? Eu am facut de bine de rau un jig-cable si am tras pe niste dif'uri dar nu m-am prins cum functioneaza! ce trebuie sa citesc eu acolo? de exemplu la fs in aer liber trebuie sa citesc unde-i curba mai mare pe grafic? (am scos difu si am tras pe liber si mi-a dat la fel!) tutorialul d p site lasa de dorit la fel si help-ul! Stie cineva despre acest programel sa-mi zica si mie cum si ce sa fac?2.are cineva de vanzare un jig box? mie mi-e o sila sa-l fac... vi-l platesc! in plus aici la mine nu gasesc deloc rezistoare de putere :? daca ati mai pomenit asha ceva! Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 hai fratilor nici o idee? macar o rezistenta de 10 oameni si 1w-10w nu aveti (nu se gasesc in comertz... ce orash de 2 bani) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 Cat imi dai sa-ti fac "jegul" ala si sa te invat ca sa lucrezi cu programul ? 1 mil jegul si 5 mil lectiile :lol: Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 wow domnu' vasile... deja m-am apucat sa mi-l fac singur.... am invatat si sa-l folosesc (cred.. citind helpul). Imi fac numai cabluri nu si jig box! am rezistente de-ale mici din casetofoane... ce putere au alea? nu gasesc ma rezistoare calumea de puteri mari la noi in comert... ai cateva care-mi trebuiesc mie in montaje? te rog mult! maine incerc la dumarex (reprezinta kon la noi dar... nu cred) la dioda deja am incercat... no chance!multumesc de oferta :) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 Glumeam :lol: Poti sa-ti faci si numai cablurileDaca nu ai rezistenta de 10 ohmi poti sa pui 2 in paralel de 20 ohmi sau alte combinatii care sa-ti dea 10 ohmi. Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 stiu dar puterea lor? tre musai de puteri peste 1w? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 pentru cablu merge si de 0,5W sau chiar de 0,25W Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 Prietene... rezistoarele, la rezistoare ma refer... of dupa ce ca se comunica greu... Rezistoarele trebuie sa fie musai minim de 1W. Alta intrebare: rezistoarele ale mici din casetofoane etc... merg sa determini parametrii t/s cu programul de la audua? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 La rezistente ma refeream :twisted: , eu am pe cablu rezistenta de 0,5W Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 deci... maestre... te implor zi-mi: alea mititele notate in codurile de culori, mici de cativa mm lungime si 1-2mm grosime sunt bune? te rog mestere! daca scot dintr-un montaj nenorocit sunt bune ca azi e duminica si n-am unde sa caut! hai te rog.. vrei sa-ti pozez una sa vezi la ce ma refer sau te-ai prins! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 http://xtronics.com/kits/rcode.htm http://www.engineering.com/content/Cont ... d=41006006 Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 eu stiu codul pe de rost nu am nevoie dar oricum multumesc... alea mici ce puteri au? asta nu scrie in coduri! au 0.5W alea? alea mici! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 alea mici au 1/8W Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 5, 2004 Partajează Postat Decembrie 5, 2004 Ah... in sfarsit! multumesc mult Vasile... Ne-am inteles! Asta voiam sa stiu! Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 6, 2004 Partajează Postat Decembrie 6, 2004 gata... puteti sterge dar cu link-ul ala tot nu m-am prins!... ia sa vad!nu am unde sa postez imaginea pentru link.. ftp-ul vostru nu pot intra acum.. nu-l pot accesa! o puneam acolo si pe urma o stergeam! deci... raspunsul este cam plat peste tot! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum