Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AUDUA Speaker Workshop... si jig box2

Vizitator Ninnurta

Postări Recomandate

Vizitator Ninnurta

Frazilor pana la urma a folosti cineva programu' asta? Eu am facut de bine de rau un jig-cable si am tras pe niste dif'uri dar nu m-am prins cum functioneaza! ce trebuie sa citesc eu acolo? de exemplu la fs in aer liber trebuie sa citesc unde-i curba mai mare pe grafic? (am scos difu si am tras pe liber si mi-a dat la fel!) tutorialul d p site lasa de dorit la fel si help-ul! Stie cineva despre acest programel sa-mi zica si mie cum si ce sa fac?2.are cineva de vanzare un jig box? mie mi-e o sila sa-l fac... vi-l platesc! in plus aici la mine nu gasesc deloc rezistoare de putere :? daca ati mai pomenit asha ceva!

Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta

wow domnu' vasile... deja m-am apucat sa mi-l fac singur.... am invatat si sa-l folosesc (cred.. citind helpul). Imi fac numai cabluri nu si jig box! am rezistente de-ale mici din casetofoane... ce putere au alea? nu gasesc ma rezistoare calumea de puteri mari la noi in comert... ai cateva care-mi trebuiesc mie in montaje? te rog mult! maine incerc la dumarex (reprezinta kon la noi dar... nu cred) la dioda deja am incercat... no chance!multumesc de oferta :) :)

Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta

Prietene... rezistoarele, la rezistoare ma refer... of dupa ce ca se comunica greu... Rezistoarele trebuie sa fie musai minim de 1W. Alta intrebare: rezistoarele ale mici din casetofoane etc... merg sa determini parametrii t/s cu programul de la audua?

Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta

deci... maestre... te implor zi-mi: alea mititele notate in codurile de culori, mici de cativa mm lungime si 1-2mm grosime sunt bune? te rog mestere! daca scot dintr-un montaj nenorocit sunt bune ca azi e duminica si n-am unde sa caut! hai te rog.. vrei sa-ti pozez una sa vezi la ce ma refer sau te-ai prins!

Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta

gata... puteti sterge dar cu link-ul ala tot nu m-am prins!... ia sa vad!nu am unde sa postez imaginea pentru link.. ftp-ul vostru nu pot intra acum.. nu-l pot accesa! o puneam acolo si pe urma o stergeam! deci... raspunsul este cam plat peste tot!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări