ionpat Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 o sa dureze ,acum am prob.cu un tracker, Link spre comentariu
ionpat Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 buna seara am comandat etd-urile,dar nu stiu cum se prind pe cablaj, mai trebuia sa comand si vreun suport separat? au venit niste ,,e-uri"din ferita,si atat. Link spre comentariu
lucian_v Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Acele etd uri trebuiesc bobinate..faci trafuri din ele, apoi le prinzi pe cablaj.. Link spre comentariu
giongiu Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 buna seara am comandat etd-urile,dar nu stiu cum se prind pe cablaj, mai trebuia sa comand si vreun suport separat? au venit niste ,,e-uri"din ferita,si atat. Nu te supara, dar daca nu stii macar cum arata un transformator complet, nu te apuca de un astfel de invertor, cheltui banii de pomana. O astfel de constructie nu e pentru oricine... Link spre comentariu
silviutu Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 buna seara am comandat etd-urile,dar nu stiu cum se prind pe cablaj, mai trebuia sa comand si vreun suport separat? au venit niste ,,e-uri"din ferita,si atat. uite asta ai uitat sa cumperi. Link spre comentariu
ionpat Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 multumesc pt raspunsuri, am cumparat 8 miezuri ferita, pt o carcasa,trebui un singur miez, sau doua ? vad ca are doua locasuri. multumesc anticipat Link spre comentariu
silviutu Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 cu 8 miezuri faci 4 trafuri Link spre comentariu
ionpat Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 multumesc frumos am comandat si restul Link spre comentariu
silviutu Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 O intrebare. sarma din traful EE25 ce diametru are? va multumesc. Link spre comentariu
nel65 Postat Martie 9, 2016 Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 Nu mai stiu ,dar daca incape , 0.5mm e tocmai buna Link spre comentariu
silviutu Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 (editat) Nu mai stiu ,dar daca incape , 0.5mm e tocmai buna Multumesc mult. mai va rog ceva . daca aveti in format .lay placa principala pentru ca as vrea sa modific un pic puntea H ca sa.mi vina bine la radiatorii pe care.i am. multumesc din nou. Editat Martie 9, 2016 de silviutu Link spre comentariu
nel65 Postat Martie 9, 2016 Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 Placa principala nu o mai am ,s-a dus cu hard cu tot.Ce aveam era pe stik si in alte proiecte de invertoare si am pus aici pe forum. Link spre comentariu
silviutu Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 nu-i nimic, am sa o desenez de la capat. va multumesc. Link spre comentariu
mani Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Vezi daca-ti folosesc. cablaj placa 1.pdf dispunere.pdf Link spre comentariu
silviutu Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Vezi daca-ti folosesc. binenteles , m.as putea folosi de positia componentelor asa as economisi timp. m-am mai gandit si la alta chestie , sa fac Puntea H separat. nu stiu cat incalzesc cele 12 Igbt. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum