Mondan Postat Mai 26, 2015 Partajează Postat Mai 26, 2015 Am card doar de 2GB iar am gasait i imagine de Fedora cred, care are 2.1GB . O mica diferenta, dar nu imi accepta programaul sa sciu acel card. Trebuie sa modific dimensiunea imaginii. Sa o maresc e mai simplu, dar aici trebuie sa o scad. Link spre comentariu
Liviu M Postat Mai 26, 2015 Partajează Postat Mai 26, 2015 Nu merita sa micsorezi imaginea. Chiar dac-o s-o poti instala, n-o sa poti face nimic cu sistemul, n-o sa ai loc de nimic. Un card de 4G nu mai e chiar o avere. Link spre comentariu
belasajgo Postat Mai 26, 2015 Partajează Postat Mai 26, 2015 La Raspberry Pi am avut un card de 8 GB si am facut upgrade la un card de 16 GB pentru a-l putea utiliza la maxim (folosesc Raspbian). Nu are rost sa folosesti card de 2 GB sau chiar de 4 GB. Card SDHC de 8 GB clasa 4 gasesti la 20 lei, card SDHC de 16 GB clasa 10 la 45 lei. Ar fi pacat sa te limitezi la spatiu la Raspberry Pi avand in vedere ce ieftine sunt card-urile in ziua de azi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum