bubusmecherul Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 TA8216H amp,este dint-ro combina samsung-scm7550,ce se incalzeste foarte tare,si am pe buze,adica se aude doar un brum,as vrea sal schimb,dar nul am,ce pot pune in locul lui,sa ce echivalent ar merge,am gasit un final,TA8216HQ-TOSmal pot pune in locul lui,sau un echivalent. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 Il poti pune indrepti pinii si va merge. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Mai 25, 2015 Autor Partajează Postat Mai 25, 2015 dam dan,o parere,daca ar fi finalul defect,atunci de ce as mai avea acel brum in boxe. Link spre comentariu
flomar60 Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 Tocmai pt. ca se incinge si ai acel brum in difuzoare ...este integratul defect!...schimba-l, nu mai pierde timpul! Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 26, 2015 Partajează Postat Mai 26, 2015 Ceva tensiuni ai masurat pe acolo?conzi nu ai defecti in zona finalului?alimentarea lui e ok?are filtru anti oscilatie?e bun? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 26, 2015 Partajează Postat Mai 26, 2015 indrepti pinii si va merge. ce pini sa indrepte ? despre ce vorbim aici ? ta8216h il face o singura firma in lume , anume toshiba japonia si se fabrica INTR-O SINGURA SI UNICA virgula CAPSULA CU 12 PINI ALTERNATI . Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 26, 2015 Partajează Postat Mai 26, 2015 Da nu m-am uitat in data sheet si am crezut ca H e cu pinii in linie si HQ cu ei alternanti.Mea culpa acum am vazut ca si cel cu H e tot cu ei alternanti. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Mai 26, 2015 Autor Partajează Postat Mai 26, 2015 pana la urma am facut comanda de TA8216HQ,sper sa se potriveasca ca echivalent. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 merge fara nici cea mai mica problema , stai linistit . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum