Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare piesa și achiziționarea acesteia..

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• UDAR

2

• nostrom

2

• core

2

• stone100

2

Top autori în acest subiect

Poza din link reprezinta un tranzistor banal CBRD1 si o piesa mascata cu o eticheta pe care scrie "Ton apel". Despre care componenta e vorba?

Link spre comentariu
Vizitator trojan

Ms frumos nu știam ce fel de tranzistor e și Cum îl pot caută în magazin ca sa-l cumpăr Și Cum o pot caută după cod în magazin am căutat pe net și nu am găsit nimic de CBRD1

Link spre comentariu

Caută pe placă o altă componentă identică și măsoar-o. Dacă e tranzistor, măcar determini structura (PNP, NPN) și dacă e chiar tranzistor.Se mai încapsulează și duble diode astfel...

Link spre comentariu
Vizitator trojan

Nu am mai găsit nici o componenta asemănătoare e unica pe placa am 2 multimetru fluke 179 unu defect și unul funcțional poza din prima poștari e din cel ce nu are nici un defect mai atașez o poza cu așa zisul tranzistor defect împușcat poate va dați seama http://i60.tinypic.com/2w24x7k.jpg

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

75p BAS70-05 Phi B SOT23 dual cc BAS70 PDF]

BAS70-00 to BAS70-06 Datasheet - Vishay

vezi daca se pupa

se  pupa  pe  naiba  in  praznic .  doar  scrie  mare  cit  capul  meu  pe  cablaj  PNP  ..si  nu  o  data ,  ci  de  exact  5  ori  in  poza  atasata .  e  bine  sa  mai  si  gindim  inainte  de  a  deschide  gura  si  de  a  posta  timpenii  pe  forum , domnilor  vinatori  de  posturi  din  noua  generatie  !  in  alta  ordine  de  idei , capsula  din  poza  n-are  nici  o  gara  cu  sot23 ... :rzb

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări