spinach Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 saluatm, Am comandat un set de tranzistori BF240 , la o firma . Cind i-am primit , surpriza ; sint cu marcare "B" =beta , cu picioare oxidate , cenusii si tehnica folosita inainte de 1990 [se vad capetele de la picioare in partea superioara] ; provin probabil din un stoc vechi . Nu ii gasesc ca si catalogare pe vechiul catalog rominesc. Ce parere aveti ? ii pot folosi ca BF240 ? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 Da, puteti! Am si eu asemenea tranzistoare fabricate inainte de 1990 si arata la fel. Calitatea............ Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 Probabil ca sunt productie IPRS de dinainte de revolutie.Daca sunt BF240 trebuie sa mearga. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 Va salut , aveti datele de catalog BF240 IPRS 1981-1982 si se poate descarca de aici : http://www.postaonline.ro/pyohacxoch9d/BF240_IPRS.rar.html . Cu stima Soldan. Link spre comentariu
puriu Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 Sunt tranzistoare foarte bune. Chiar si cele care au functionat zeci de ani merg bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum