poiuyt Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 Mi am facut un mic sistem audio si am cateva probleme: Am facut un amplificator pe mosfeturi de 60W pt subwoofer Un amplficator tda 1553q 2X15 W (mai mult nu scoate fara distorsiuni ) pt sateliti Am o placa de sunet normala fara iesiri 5.1. Ca sa fac sistem 2.1 am legat iesirile L si R de la placa de sunet prin rezistente de 42 Khomi pt filtru subwoofer ca sa am stereofonie Filtre pasive inaite de amplificare pt sateliti Schemele sunt in poze: Problema mare este ca atunci cand leg satelitii difuzorul de bass incepe sa se miste ciudat adica este supt in interior.Am zis ca intra tensiune alternativa in el da nu masor mai mult de 2,3 mV alternativ pe el la volum maxim. Schema amplificatorului de sub este de la http://www.niqro.lx.ro - mosfet 60w iar cea a tda 1553 am luat o din datasheet unmai ca am pus condensatoare de 220 nf pe intrari Mentionez ca subwooferul mere perfect cand nu ii pun satelitii . Am si cateva poze cu sistemul audio in constructie... Va rog un mic help :prayer: Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Februarie 5, 2007 Partajează Postat Februarie 5, 2007 solutia ar fii cea de mai sus.adikun filtru activ ar fii ceamai indicata solutie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum