Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kit corector,preu si mixer

dzyk2000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

7

• dzyk2000

7

• flores72

2

• ovy83

2

Multumesc pentru arhiva, am incercat cu Eagle sa transpun schema in  pcb dar sunt ceva bubite pe  acolo ca raman terminale neconectate si nu prea stiu sa il folosesc, poimaine fac 3 zile decand lucrez cu softuri de genu, dar nu asta e problema ca il pot face pe hartie cum sunt invatat.

Am realizat preamplificatorul din link http://www.scribd.com/doc/138629433/Preamplificador-Tupolev

Se aude foarte incet conectat la un bridge 7294 iar amplificarea de microfon nu pare sa functioneze, daca vrei sa arunci o privire peste link si sa imi spui daca a fost o pierdere de timp sau mai tatonez montajul desi am verificat la nesfarsit.

Link spre comentariu

Pai nu faci rutare automata a traseelor, ci rutezi tu totul manual in functie de conexiunile schemei, si asa n-ai cum sa ratezi daca esti suficient de atent. Stiu ca nu e usor mai ales la debut ( mie nici acum nu mi-e foarte drag sa ma apuc de un cablaj :rade:  ), dar ambitia face totul, pentru ca te motiveaza sa perseverezi si pana la urma sa-ti iasa.

Referitor la schema aia, pare a fi in regula, la microfon vad o amplificare inversoare de 100x care ar trebui totusi sa fie suficienta, apoi amplificator neinversor 11x inaintea corectorului, si corector in configuratie destul de comuna...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări