Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare televizor teletech

Vizitator mircea1955

Postări Recomandate

Vizitator mircea1955

Buna ziua. Am nevoie de ajutor ptr. repararea Tv.teletech model CTV 14405TXT diagonala 37 cm.defect partial, ce consta in faptul ca la piornire , apare imaginea intinsa manjita spre dreapta la fel si scrisul iar dupa cateva minute, totul revine la normal si tv.merge f. bine.Cer ajutor celor in masura sa ma ajute  eu banuiesc ca acest fapt se datoreaza vreunui capacitor devalorizat ce nu lucreaza bine .                            Ori ce indiciu este bine venit si multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• dan cod

2

• Toni Marginean

1

• gabilungu66

1

Top autori în acest subiect

din ce am inteles eu din postare ar fi o problema datorata deflexiei . O poza ar fi mai explicativa . Oricum tensiunile si c-urile filtraj in primul rand verificate .

Link spre comentariu
Vizitator mircea1955

Revin la acest topic,am reparat tv. astfel;am schimbat c616 10micro/250v,de pe alimentare video,am verificat condi de pe B+,si de asemeni tensiunile aferente, plus G2.Acum tv. merge de cateva zile f. bine.Multumesc inca o data celor care m-au ajutat. Am inchis acest topic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări