suspectu Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 (editat) Nu este Hitachi. Acum cautand pe google pare ca este produs sub licenta WD, dar tot nu imi inspira incredere absolut deloc. Aspectul lui este groaznic, nu pare deloc bine facut. Finisajele sunt grosiere, tabla carcasei este aproape mata, pana si eticheta aia pare o simpla hartie printata si lipita stramb pe el. Arata a chinezarie 100%. Nu e bine sa judecam o carte dupa coperti dar cand are calitatea asta la exterior nu cred ca sta mai bine la interior. Sunt cam paranoic la harddisk-uri, chiar nu imi place sa pierd date de pe ele. Eu il tin gol, este hard extra pe langa ssd-ul lui dar ca hard principal as fi avut grija sa il inlocuiesc cu o firma si model serios daca mi se ivea ocazia. Editat Mai 25, 2015 de suspectu Link spre comentariu
tinel Postat Mai 25, 2015 Autor Partajează Postat Mai 25, 2015 Nu am desfacut niciodata laptopul , o sa-l desfac maine cand am timp ( daca n-o fi avand vreun sigiliu pe acolo ) .Everstul imi spune ca inauntru e asta : http://www.storagereview.com/hitachi_travelstar_z5k500_review_hts545050a7e380 Link spre comentariu
suspectu Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 Du-l la garantie, sa nu se vada ca ai umblat la suruburi si sa ai probleme dupa aia. Ai putea sa incerci sa "mituiesti" firma sa iti bage unul mai bun in loc. Sa propui sa platesti o diferenta ceva Link spre comentariu
Vizitator TRIBEX-ARAD Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 ma scuzati ,am adus de afara noi noute harduri laptop noi de ff buna calitate , WD3200BUCT WD AV-25 , 150 lei ,poate este cineva interesat , urmariti postarile mele si veti vedea seriozitatea .Multumesc Link spre comentariu
tinel Postat Iunie 7, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2015 Mi-a venit laptopul de la service . Asa cum a scris @suspectu , mi-au pus hard HGST , au vazut ca la portul USB2 a cazut bucatica de plastic care tinea lamelele de contact, si mi-au schimbat placa de baza . Ca performanta de lucru nu am observat vreo schimbare , doar la copierea de pe HDextern a scazut viteza de la 30 la 20 de mb/sec. O sa-l scanez din cand in cand si la primul bad , va deveni HDDextern. Am trecut in foaia pe care am trimis-o odata cu el in service ca vreau un hard mai bun ,platind diferenta , dar fara nici un rezultat.Oricum ,au fost amabili ca nu mi-au cerut factura , pe care am ratacit-o , iar cei de la Bocris Ploiesti , dupa ce initial au spus ca mi-o trimit prin email , nu au mai raspuns la telefon. Link spre comentariu
suspectu Postat Iunie 7, 2015 Partajează Postat Iunie 7, 2015 Si mie mi s-a parut ca se misca cam greu. L-am scos complet din laptop ca sa nu mai consume curent. Laptop-ul are si un ssd de 64 si datele le stochez pe retea. Solutia nu este un hard extern, ci asa cum ti-am zis, sa ii cumperi un hard bun. La capacitati mai mici le gasesti destul de ieftine noi noute. Acum daca tot il ai pe asta trage de el si vezi cum merge, doar tine-ti datele importante salvate si in alta parte. Poate chiar te duce mult, cine stie... Link spre comentariu
tinel Postat Iunie 8, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2015 Solutia nu este un hard extern, ci asa cum ti-am zis, sa ii cumperi un hard bun. Pai la asta ma refeream cand ziceam ca va deveni HDDextern. In laptop pun un HD de calitate ( WD Black ?) iar asta va deveni HDDextern pt. stocare filme muzica etc... Link spre comentariu
Vizitator Valentin71 Postat Iunie 14, 2015 Partajează Postat Iunie 14, 2015 sal. N-a ajuns hdd-ul. Suna la posta si intreaba de el, ca vineri am sunat la posta la mine in localitate si nimic, niciun colet. Link spre comentariu
Vizitator TRIBEX-ARAD Postat Iunie 14, 2015 Partajează Postat Iunie 14, 2015 eu am chitanta,daca mi-ati dat bine adresa ar fi trebuit sa ajunga.Trimit 200 colete lunar , urmariti postarile . Link spre comentariu
Vizitator Valentin71 Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 A ajuns cu bine HDD-ul, foarte bine ambalat, (numai posta romana este de vina ca minte la telefon referitor la primirea coletului, a trebuit sa platesc inmagazinaj azi, coletul a ajuns pe data de 11 iunie si mie la telefon aseara mi-a spus ca a ajuns ieri , iar azi la posta mi-a confirmat ca ajuns pe data de 11 iunie). User de incredere. Un mare UP.................Il recomand cu incredere. Link spre comentariu
Vizitator TRIBEX-ARAD Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 va multumesc ,mai sint [numai noi] SATA de 80, 250,320 si 500 gb la aproape jumate de pret ca in magazinele romanesti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum