Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pick-up Unitra G 602 C HI-FI - problema

Vizitator alexghn

Postări Recomandate

Ce scrieti dvs. despre fotorezistenta este SF, nu poate avea

post-176697-0-53028800-1433157371_thumb.png rezistenta mai mare la lumina decat la intuneric.

Fotorezistenta din aparatul dvs.este RPP131.

In punctele unde sunt afisate mai multe tensiuni, semnificatia este post-176697-0-06727700-1433158807.gifaceasta.

Editat de miron1947
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

10

• naetv

2

• blueicon

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator alexghn

La bornele motorului pe viteza 33 am 3,48 V si pe viteza 45  4,06 V. La R6 am 8,64 V indiferent de turatie.Am schimbat fotorezistenta F2 cu F1 de aceasi valoare. Nu s-a modificat nimic in bine.

Link spre comentariu

Becul este aprins?

Variaza tensiunea pe R1 daca introduceti si scoateti un obiect opac intre fotorezistenta si bec?

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Atunci, daca scrieti ca aveti pe R1 10V, undeva este un scutcircuit, alta explicatie nu vad.

Acolo, fotorezistenta si R1 sunt  conectate in serie, deci daca fotorezistenta functioneaza, trebuie sa apara variatii la trecerea piesei cu fante sau perforatii(nu stiu cum este modelul dvs).

Editat de miron1947
Link spre comentariu
Vizitator alexghn

Este modelul cu fante. Am reusit sa ii reglez turatia prin adaugarea in serie a unei rezistente echivalente de 11 ohm in circuitul motorului. Acum functioneaza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări