Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

detector de radar desfacut

electronunervos

folosesti detector de radar?  

21 membri au votat

1. 1. folosesti detector de radar?

• are efect
      17
    • nu are efect
      6

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electronunervos

5

• yo9hrb

3

• Swat Cat

1

• pisoiu

1

Top autori în acest subiect

Prin oras nu-l bagi in seama. Oricum, la inghesuiala de azi nu faci nici o economie de timp mergand cu 70...100 km/h in localitate. Dar la un drum intins, te ajuta. In ultimii 5 ani am luat o singura amenda de radar. Atunci cand mi-am uitat antiradarul acasa :smt003 .

Link spre comentariu

acuma vad ca politistii sau modernizat si tin radarul iinchis cat timp nu il pun pe vreunu la perete....

Ai patit tu chestia asta? A patit-o cineva si poate sa confirme? Ca de mult tot vad povestindu-se de asta, insa nu stiu de ce am impresia ca e doar un mit urban..../pisoiu
Link spre comentariu

deci chiar mi sa intamplat. mergeam cu detectoru pus pe splai si la un momemdat piuie, se opreste .... am vazut radaru... am intors masina... nu piuia... si am mai repetat faza asta pan cand cel(un vitezoman) care se afla langa masina politiei a plecat si atunci a inceput sa piuie... dar la drum lung mergi tata... nai probleme....

Link spre comentariu

Nu cred ca il tin inchis (am mai citit si pe alte forumuri). In momentul in care-l deschid dureaza destul de mult pana se initializeaza. Din cate am auzit il tin indreptat in alta directie si, daca li se pare ca ai viteza, atunci il indreapta spre tine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări