florinmar Postat Iunie 4, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2015 in prezent tv e pus deoparte din motivul plec spre capitala am sa revin indata ce sunt in capitala si dispun de componente si osciloscop multumesc tuturor Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 in prezent tv e pus deoparte din motivul plec spre capitala am sa revin indata ce sunt in capitala si dispun de componente si osciloscopmultumesc tuturor daca si la aceste tv-euri trebuie osciloscop atunci eu ma las de meserie Link spre comentariu
florinmar Postat Iunie 5, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2015 nu nea parat in depanarea lui ci mai degraba vreau sa vad formele din curiozitate .plus ca trebuie tras in banda Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 nu nea parat in depanarea lui ci mai degraba vreau sa vad formele din curiozitate .plus ca trebuie tras in banda E putin probabil ca oscilogramele sa se difere foarte mult fata de cele prezentate in schema TV-ului.Drept urmare nu vad de ce ar fi nevoie de un osciloscop.Apoi trebuie sa ai ceva experienta in a lucra cu osciloscopul.Sa cumperi un osciloscop doar ca sa te joci cu el,eu zic ca nu merita investitia.Pentru tras in banda(??????) nu vad de ce ar fi nevoie de osciloscop. Dar, ma rog,fiecare cu "ciudateniile" lui Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 Pentru tras in banda nu e nevoie asta e clar.Dar si la AN ajuta mult timpul de rezolvare a unui defect daca aveai osciloscop.Si nu ma refer la defecte banale sau depanare schimband module.Pentru aia ajunge surubelnita Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 Pentru tras in banda nu e nevoie asta e clar.Dar si la AN ajuta mult timpul de rezolvare a unui defect daca aveai osciloscop.Si nu ma refer la defecte banale sau depanare schimband module.Pentru aia ajunge surubelnita surubelnita plus ciocanu de 15 kg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum