Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

televizor sport 251 nu receptioneaza

florinmar

Postări Recomandate

in prezent tv e pus deoparte din motivul plec spre capitala am sa revin indata ce sunt in capitala si dispun de componente si osciloscop multumesc tuturor

Link spre comentariu

in prezent tv e pus deoparte din motivul plec spre capitala am sa revin indata ce sunt in capitala si dispun de componente si osciloscopmultumesc tuturor

daca si la aceste tv-euri trebuie osciloscop atunci eu ma las de meserie  :91  :hamac  :hello

Link spre comentariu

nu nea parat in depanarea lui ci mai degraba vreau sa vad formele din curiozitate .plus ca trebuie tras in banda

E putin probabil ca oscilogramele sa se difere foarte mult fata de cele prezentate in schema TV-ului.Drept urmare nu vad de ce ar fi nevoie de un osciloscop.Apoi trebuie sa ai ceva experienta in a lucra cu osciloscopul.Sa cumperi un osciloscop doar ca sa te joci cu el,eu zic ca nu merita investitia.Pentru tras in banda(??????) nu vad de ce ar fi nevoie de osciloscop. Dar, ma rog,fiecare cu "ciudateniile" lui

Link spre comentariu

Pentru tras in banda nu e nevoie asta e clar.Dar si la AN ajuta mult timpul de rezolvare a unui defect daca aveai osciloscop.Si nu ma refer la defecte banale sau depanare schimband module.Pentru aia ajunge surubelnita

Link spre comentariu

Pentru tras in banda nu e nevoie asta e clar.Dar si la AN ajuta mult timpul de rezolvare a unui defect daca aveai osciloscop.Si nu ma refer la defecte banale sau depanare schimband module.Pentru aia ajunge surubelnita

surubelnita plus ciocanu de 15 kg  :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări