Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

televizor sport 251 nu receptioneaza

florinmar

Postări Recomandate

Chiar daca  finalul video este nemarcat,poti sa aflii ce piese lipsesc urmarind pe schema legaturile dintre piese.Pentru a-ti fi mai usor,copiaza pe o coala de hirtie schema finalului video trecind si valorile pieselor.Nu e mare scofala.Trebuie doar putina rabdare,atentie si perseverenta.

Imi permit sa-ti dau un sfat.Fii mai ponderat in exprimare, chiar daca cineva  este un pic mai incisiv(ma refer la colegul @iulian tv).Asa se cade.

Link spre comentariu

Se tot insista pe "finalul video" ...care final video??

Acest tv  nu are o placuta pentru finalul video ...toate pisele sunt puse pe placa de baza ...si se fac conexiuni la tub cu niste fire!

ce piese va lipsesc de la final video?? ...probabil ca faceti confuzie intre final video si final linii?!Deci, trebuie sa va hotarati in ce zona spuneti ca sunt lipsa piese?

Daca nu reusiti sa-l reparati ...e posibil sa nu mai prindeti niciodata cu el programe ...in emisia terestra tv(pentru ca atat poate"prinde" acel tv!)

Din iunie 2015 se intrerupe emisia terestra analogica a proagramelor de televiziune.....asa ca totul va intra in istorie la rubrica "a fost odata!" :rade:

Editat de elmar
Link spre comentariu

Dupa remontare apare un scurt si nu pleaca sursa decat fara final video

(finalu este bun) ce piese sa verific

...........................................................

Pai uite ce spui in postul 5.Ce poate intelege cineva din ce ai scris?

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Scurtul erea L704 pus intre emitor.colector pe final am sa verific dupa ce cumpar un 2n3055 ca sa ars

pai normal sa dea in scurt L704 si nu este pusa in C si E ci este in baza si trece prin trafo driver  

post-223979-0-46687100-1433070156_thumb.jpg

Link spre comentariu

L704 este o bobina.Avind un numar mic de spire, iti lasa impresia ca este-n scurt,cind de fapt are o rezistenta foarte mica.Tranzistorul 2N3055 l-ai verificat si este in scurt?

Link spre comentariu

Erea lipit gresit L704 dupa lipirea corecta nu mai intra in scurt .azi ma apuc de masurat

Ce intra in scurt ,ca nu inteleg?L704 (daca la asta te referi) poate fi legata oricum,e doar o simpla bobina.

Link spre comentariu

Omul  a spus....

Scurtul erea L704 pus intre emitor.colector pe final am sa verific dupa ce cumpar un 2n3055 ca sa ars

ca acea bobina era conectata gresit (de "altcineva")intre colector-emitor BU407D...acum nu mai are problema acolo...la finalul linii...adica nu mai exista scurt acolo!Eu asa am inteles!?

Link spre comentariu

O intrebaRe ce amperaj si ce tensiune trebuie sa aibe trafo retea

am unul care nu mai stiu ce face,daca va intereseaza ceva putem vorbi.eventual o reparatie.

Da putem vam dat si pe privat datimi de stire daca mai este valabila oferta
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări