GEO 53 BN Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 Chiar daca finalul video este nemarcat,poti sa aflii ce piese lipsesc urmarind pe schema legaturile dintre piese.Pentru a-ti fi mai usor,copiaza pe o coala de hirtie schema finalului video trecind si valorile pieselor.Nu e mare scofala.Trebuie doar putina rabdare,atentie si perseverenta. Imi permit sa-ti dau un sfat.Fii mai ponderat in exprimare, chiar daca cineva este un pic mai incisiv(ma refer la colegul @iulian tv).Asa se cade. Link spre comentariu
elmar Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 (editat) Se tot insista pe "finalul video" ...care final video?? Acest tv nu are o placuta pentru finalul video ...toate pisele sunt puse pe placa de baza ...si se fac conexiuni la tub cu niste fire! ce piese va lipsesc de la final video?? ...probabil ca faceti confuzie intre final video si final linii?!Deci, trebuie sa va hotarati in ce zona spuneti ca sunt lipsa piese? Daca nu reusiti sa-l reparati ...e posibil sa nu mai prindeti niciodata cu el programe ...in emisia terestra tv(pentru ca atat poate"prinde" acel tv!) Din iunie 2015 se intrerupe emisia terestra analogica a proagramelor de televiziune.....asa ca totul va intra in istorie la rubrica "a fost odata!" Editat Mai 31, 2015 de elmar 1 Link spre comentariu
florinmar Postat Mai 31, 2015 Autor Partajează Postat Mai 31, 2015 Da asa este finalu lini care alimenteaza trafo lini Link spre comentariu
elmar Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 astea sunt piesele din jurul finalului linii....identificati pinii finalului ...si unde vin conectate acele piese! 1 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 (editat) Dupa remontare apare un scurt si nu pleaca sursa decat fara final video (finalu este bun) ce piese sa verific ........................................................... Pai uite ce spui in postul 5.Ce poate intelege cineva din ce ai scris? Editat Mai 31, 2015 de GEO 53 BN Link spre comentariu
florinmar Postat Mai 31, 2015 Autor Partajează Postat Mai 31, 2015 Scurtul erea L704 pus intre emitor.colector pe final am sa verific dupa ce cumpar un 2n3055 ca sa ars Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 Scurtul erea L704 pus intre emitor.colector pe final am sa verific dupa ce cumpar un 2n3055 ca sa ars pai normal sa dea in scurt L704 si nu este pusa in C si E ci este in baza si trece prin trafo driver Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 L704 este o bobina.Avind un numar mic de spire, iti lasa impresia ca este-n scurt,cind de fapt are o rezistenta foarte mica.Tranzistorul 2N3055 l-ai verificat si este in scurt? Link spre comentariu
florinmar Postat Iunie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2015 Erea lipit gresit L704 dupa lipirea corecta nu mai intra in scurt .azi ma apuc de masurat Link spre comentariu
florinmar Postat Iunie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2015 Erea lipit gresit L704 dupa lipirea corecta nu mai intra in scurt .azi ma apuc de masurat Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 Erea lipit gresit L704 dupa lipirea corecta nu mai intra in scurt .azi ma apuc de masurat Ce intra in scurt ,ca nu inteleg?L704 (daca la asta te referi) poate fi legata oricum,e doar o simpla bobina. Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 1, 2015 Partajează Postat Iunie 1, 2015 Omul a spus.... Scurtul erea L704 pus intre emitor.colector pe final am sa verific dupa ce cumpar un 2n3055 ca sa ars ca acea bobina era conectata gresit (de "altcineva")intre colector-emitor BU407D...acum nu mai are problema acolo...la finalul linii...adica nu mai exista scurt acolo!Eu asa am inteles!? Link spre comentariu
florinmar Postat Iunie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2015 Da acolo nu mai este scurt ramane sa fac restul cand am un pic de timp Link spre comentariu
florinmar Postat Iunie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2015 O intrebaRe ce amperaj si ce tensiune trebuie sa aibe trafo retea am unul care nu mai stiu ce face,daca va intereseaza ceva putem vorbi.eventual o reparatie.Da putem vam dat si pe privat datimi de stire daca mai este valabila oferta Link spre comentariu
Phaeton Postat Iunie 2, 2015 Partajează Postat Iunie 2, 2015 v-am raspuns pe privat acum, 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum