Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pro Radio Antic anul 7, nr.13...

feri.visky

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• feri.visky

8

• Untold

3

• Dumitrache_S

2

• kripton

1

Top autori în acest subiect

Am asteptat sa fiu "notificat" pentru a stii: cui, unde, cate/numar etc. Proiectele mor nu din batranete ci din.. dezinteres...

Link spre comentariu

Am inteles...inseamna ca Dl Asavei, bibliotecar sef nu v-a contactat, desi i-am dat linkuri spre dvs, atat aici cat si pe proradio antic.Daca mai este valabila oferta dvs, o sa vb eu zilele astea cu Dl. Asavei si va comunic ce va zice.Multumesc!

Link spre comentariu

Donatia se face "cu lucrarile pe masa" ( nu cu povesti ). Initial trebuie stiut clar daca unitatea primeste donatia.In caz afirmativ, se elibereaza o adeverinta spre donator care semneaza si un document de provenienta, al bibliotecii. Dovada donatiei se elibereaza direct donatorului sau prin intermediar autorizat .

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Buna ziua.

Ieri am discutat cu Dl. Asavei despre donatia oferita de dvs.

N-a mai intrat pe e-mailul bibliotecii de mult timp, de aceea n-a vazut mesajul meu.

A promis ca o sa citeasca si o sa va contacteze cat de curand, este interesat de donatie (daca mai este valabila).

Cu respect.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Multumesc celor care au semnalat primire revistei! Un feedback este intodeauna binevenit. Astept propuneri de teme viitoare dar si colaboratori, mai ales ca recent am pierdut unul in persoana lui Moldovan Aurel alias Kripton.

Link spre comentariu

Credeam ca la fiecare aparaitie a revistei  am sa o primesc si eu acasa (plateam dublu) dar vad ca ........................ am si cotizatia platita pe acest an .

Ma rog , eu consider ca puteam contribui cu niste bani la asociatie dar vad ca nu exista interes .

Va multumesc .

Cu respect  Dumitrache_s

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări