feri.visky Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 Sper, saptamana care vine sa... vine si revista.... http://www.proradioantic.ro/?id_stire=198 Link spre comentariu
Untold Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 De donatia aceea n-ati mai amintit nimic...am vorbit cu seful bibliotecii locale, am pus omul in tema..si..nimic... Link spre comentariu
feri.visky Postat Mai 24, 2015 Autor Partajează Postat Mai 24, 2015 Am asteptat sa fiu "notificat" pentru a stii: cui, unde, cate/numar etc. Proiectele mor nu din batranete ci din.. dezinteres... Link spre comentariu
Untold Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 Am inteles...inseamna ca Dl Asavei, bibliotecar sef nu v-a contactat, desi i-am dat linkuri spre dvs, atat aici cat si pe proradio antic.Daca mai este valabila oferta dvs, o sa vb eu zilele astea cu Dl. Asavei si va comunic ce va zice.Multumesc! Link spre comentariu
kripton Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 Donatia se face "cu lucrarile pe masa" ( nu cu povesti ). Initial trebuie stiut clar daca unitatea primeste donatia.In caz afirmativ, se elibereaza o adeverinta spre donator care semneaza si un document de provenienta, al bibliotecii. Dovada donatiei se elibereaza direct donatorului sau prin intermediar autorizat . Link spre comentariu
feri.visky Postat Iulie 10, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2015 Am expediat membrilor revista... Astept propuneri pentru nr.14 si colaboratori desigur! Link spre comentariu
Untold Postat Iulie 11, 2015 Partajează Postat Iulie 11, 2015 Buna ziua. Ieri am discutat cu Dl. Asavei despre donatia oferita de dvs. N-a mai intrat pe e-mailul bibliotecii de mult timp, de aceea n-a vazut mesajul meu. A promis ca o sa citeasca si o sa va contacteze cat de curand, este interesat de donatie (daca mai este valabila). Cu respect. Link spre comentariu
feri.visky Postat Iulie 11, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2015 Multumesc mult pentru interventie... Link spre comentariu
feri.visky Postat Iulie 17, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2015 Mi-ar cadea bine daca ati semnala primirea revistei... Daca nu de alta, dar sa pot califica serviciul postei romane! Link spre comentariu
feri.visky Postat August 2, 2015 Autor Partajează Postat August 2, 2015 Multumesc celor care au semnalat primire revistei! Un feedback este intodeauna binevenit. Astept propuneri de teme viitoare dar si colaboratori, mai ales ca recent am pierdut unul in persoana lui Moldovan Aurel alias Kripton. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 Credeam ca la fiecare aparaitie a revistei am sa o primesc si eu acasa (plateam dublu) dar vad ca ........................ am si cotizatia platita pe acest an . Ma rog , eu consider ca puteam contribui cu niste bani la asociatie dar vad ca nu exista interes . Va multumesc . Cu respect Dumitrache_s Link spre comentariu
feri.visky Postat August 3, 2015 Autor Partajează Postat August 3, 2015 Aveti cont pe Pro Radio Antic? Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat August 4, 2015 Partajează Postat August 4, 2015 Da sunt membru cotizant dar vad ca nu se tine cont de asta.Stima si respect. Link spre comentariu
feri.visky Postat August 7, 2015 Autor Partajează Postat August 7, 2015 Revista v-a fost expediata, cam demult... Poate ca e prea cald la Posta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum