wlfu Postat Iunie 2, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2015 Nu am reusit nimic, caut alt invertor ca cel originalal al tv-ului. Ideal ar fi daca ar avea cineva unul prin Bucuresti ca sa-i fac o proba intai . Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 2, 2015 Partajează Postat Iunie 2, 2015 Masuratorile pe care ti le-am sugerat in postul 29 le-ai facut? Pot fi facute (majoritatea) si numai cu un multimetru. Link spre comentariu
wlfu Postat Iunie 5, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2015 Problema rezolvata prin inlocuirea invertorului defect cu unul identic functional. Multumesc pentru sfaturi ! Link spre comentariu
micro Postat Ianuarie 23, 2021 Partajează Postat Ianuarie 23, 2021 (editat) Nu am mai deschis inca un topic. Am o problema similara, la un monitor Dell U2410f, care foloseste in invertor tot controller-ul OZ9966SN. Initial, am avut o problema la o lampa. Acum, toate lampile se aprind pentru aprozimativ 12 secunde, apoi se sting. In functionare, pe pinii de semnal de la invertor am 3.2V, 1.7V, respectiv 0.01V. Cand se stinge, am 0V, 1.5V, respectiv 0.07V. Tensiunea de 24V este constanta. Care ar putea fi problema? Ar putea doar sa sesize lipsa panel-ului, care nu este inca montat, sau ar trebui sa lumineze continuu, chiar si in lipsa acestuia? LED-ul de Power ramane albastru si dupa stingerea lampilor. Editat Ianuarie 23, 2021 de micro completare Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 23, 2021 Partajează Postat Ianuarie 23, 2021 (editat) e destul de batran ,posibil lampi uzate,dezactivati protectia oz9966sn,si testati pe rand lampile,vedeti daca sant diferente de luminozitate ,lumina rosiatica.....,sau chiar nu lucreaza vre-un canal sau lampa,testati lampa suspecta pe alt canal,sau canalul suspect pe alta lampa si va lamuriti,dar totusi posibil ca si nemontarea panelului sa fie o cauza,nu cred sa fii intalnit,la monitoarele del,sau altele,dar la laptopurile dell am intalnit, https://www.google.com/search?q=oz9966sn+remove+protection&oq=OZ9966SN+&aqs=chrome.1.69i57j0l2j0i395l5.2913j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Editat Ianuarie 23, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 23, 2021 Partajează Postat Ianuarie 23, 2021 Acum 3 ore, micro a spus: Nu am mai deschis inca un topic. Am o problema similara, la un monitor Dell U2410f, care foloseste in invertor tot controller-ul OZ9966SN. Initial, am avut o problema la o lampa. Acum, toate lampile se aprind pentru aprozimativ 12 secunde, apoi se sting. In functionare, pe pinii de semnal de la invertor am 3.2V, 1.7V, respectiv 0.01V. Cand se stinge, am 0V, 1.5V, respectiv 0.07V. Tensiunea de 24V este constanta. Care ar putea fi problema? Ar putea doar sa sesize lipsa panel-ului, care nu este inca montat, sau ar trebui sa lumineze continuu, chiar si in lipsa acestuia? LED-ul de Power ramane albastru si dupa stingerea lampilor. Ce problema ați avut lao lampa și cum ați rezolvat ? ...ați inlocuit-o cu alta noua ? Link spre comentariu
micro Postat Ianuarie 23, 2021 Partajează Postat Ianuarie 23, 2021 Lampa intra intr-un conector din cauciuc conductor, pe care l-am gasit carbonizat. Am eliminat conectorul si am lipit lampa direct la placa, cu un fir. https://drive.google.com/file/d/1PcpOZEm6yhCBgp5LOZ97oSBFUL-7TXUt/view?usp=sharing Asa arata acum, cu toate lampile aprinse, pentru 12 secunde: https://drive.google.com/file/d/1EvnKKElbZThGim63J18kWmlL3lxqvoZq/view?usp=sharing Lampa de sus a fost cea cu problema. O sa incerc sa elimin si protectia, temporar, sa vad cum se comporta, dar va trebui sa identific si sa elimin cauza problemei. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 24, 2021 Partajează Postat Ianuarie 24, 2021 (editat) Lampi cu uzura...! Dezactivați protectia, dar urmăriți trafo sa nu se încălzească excesiv. Editat Ianuarie 24, 2021 de cornel1962 Link spre comentariu
micro Postat Ianuarie 24, 2021 Partajează Postat Ianuarie 24, 2021 Am dezcativat protectia, dar coportamentul este acelasi. Se opreste dupa 12 secunde. Poate primeste comanda de stingere. Incerc sa deconectez invertorul de la placa de baza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum