ionu7z1992 Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 Buna ziua, As dori sa imi fac un CNC de birou la un pret nu prea mare. In acest sens,sapand pe net, am dat de urmatorul kit: http://www.aliexpress.com/item/3040-CNC-router-milling-machine-mechanical-kit-ball-screw/1885225027.html Ce parere aveti,se merita cumparat?? Intentionez sa frezez materiale plastice,pcb-uri eventual aluminiu(gen fete de carcase,deci material subtire) A mai cumparat cineva asa ceva?O zi buna Link spre comentariu
chas3 Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 Presupun ca ai observat ca e fara controller si motoare, da? Link spre comentariu
ionu7z1992 Postat Mai 21, 2015 Autor Partajează Postat Mai 21, 2015 (editat) Da.Am observat acest lucru.Intreb daca e un pret rezonabil pentru partea mecanica.As dori o parere in legatura cu raportul calitate/pret... Editat Mai 21, 2015 de ionu7z1992 Link spre comentariu
chas3 Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 Din moment ce ai deschis topicul, se intelege de la sine ca nu ai la dispozitie resursele sa il construiesti tu, ca eventual sa iesi mai ieftin. Orientativ, daca l-ai fi construit tu, nu ai fi iesit considerabil mai ieftin, numai spindle/prindere/variator ar fi costat vreo 80$. Nu stiu cat mai e si shipping la el (scrie ca trimite din EU in EU, insa nu poti alege Romania). Capetele suruburilor cu bile sunt prinse prost iar spindle-ul ala de 300W nu e foarte trainic, insa pentru ce ai descris tu, e destul de ok, Link spre comentariu
ionu7z1992 Postat Mai 21, 2015 Autor Partajează Postat Mai 21, 2015 Transportul spre Romania este US $57.8 Link spre comentariu
chas3 Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 Daca te referi la transportul cand alegi ca tara de livrare China, 57.89, ar trebui sa iei in considerare si vama, pe langa timpul foarte mare de livrare. Link spre comentariu
Dan57 Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 (editat) Din moment ce ai deschis topicul, se intelege de la sine ca nu ai la dispozitie resursele sa il construiesti tu, ca eventual sa iesi mai ieftin. Orientativ, daca l-ai fi construit tu, nu ai fi iesit considerabil mai ieftin, numai spindle/prindere/variator ar fi costat vreo 80$. Nu stiu cat mai e si shipping la el (scrie ca trimite din EU in EU, insa nu poti alege Romania). Capetele suruburilor cu bile sunt prinse prost iar spindle-ul ala de 300W nu e foarte trainic, insa pentru ce ai descris tu, e destul de ok, Se pot alege toate tarile din UE dar Romania este undeva in afara paginii. Daca dai un clic pe pagina si o tragi putin la stanga apare si Romania. Cel mai bine e cu DHL. Editat Mai 21, 2015 de Dan57 Link spre comentariu
chas3 Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 Uhm.. or fi browser-ele mele mai aparte. Cand aleg sa iti livreze din UK in Romania, nu iti da decat: Shipping: Can not deliverto Romania Estimated Delivery Time: days (ships out within 4 business days) Total Price: This product can't be shipped to the selected region. In fine, daca livreaza din UK cu doar 57$, aia e. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 21, 2015 Administratori Partajează Postat Mai 21, 2015 Clar ca nu e nustiu ce calitate dar la banii aia nu o prea faci din componente nici sa cazi pe spate.... Link spre comentariu
Dan57 Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 (editat) Uhm.. or fi browser-ele mele mai aparte. Cand aleg sa iti livreze din UK in Romania, nu iti da decat: Din China cu DHL pret total US $432.89 Cica vine in cateva zile. Imi cereau banii dar eu nu platesc decat prin PayPal, mod de plata pe care baietii nu il au iar direct de pe card nu am incredere. Am cautat si pe ebay si am gasit dar pretul este 520$ prin PayPal. Ceva pute pe acolo pe la Alli.. Editat Mai 22, 2015 de Dan57 Link spre comentariu
bcristian Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 Nu pute nimic. Aliexpress au si serviciul AliPay, asa cum ebay are Paypal. Paypal nu e deloc gratis - ia comision de la vanzator. Si Aliexpress face la fel, dar mai mic. Si platforma e mai bine integrata cu industria chineza (doh). Cam asta e si motivul pentru care aceiasi vanzatori au mai ieftin pe Ali decat pe ebay. Link spre comentariu
ionu7z1992 Postat Mai 22, 2015 Autor Partajează Postat Mai 22, 2015 Am discutat cu tipa de la contact si mi-a confirmat ca se poate trimite din UK taxa de transport fiind de 57$ Mai multe detalii nu am discutat momentan..Sunt inca la stadiul de cercetare... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 22, 2015 Administratori Partajează Postat Mai 22, 2015 Daca il trimite din UK este foarte bine ca la ala din china e posibil sa o pui si de TVA si taxe vamale si constati ca pretul se dubleaza Link spre comentariu
Dan57 Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 Nu pute nimic. Aliexpress au si serviciul AliPay, asa cum ebay are Paypal. Paypal nu e deloc gratis - ia comision de la vanzator. Si Aliexpress face la fel, dar mai mic. Si platforma e mai bine integrata cu industria chineza (doh). Cam asta e si motivul pentru care aceiasi vanzatori au mai ieftin pe Ali decat pe ebay. NU stiu cum e cu AliPay dar Ebay nu mai sunt cu PayPal, sau despartit. Voi incerca si cu AliPay sa vrdem ce si cum. Link spre comentariu
matzah Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Kiturile astea de mecanica se gasesc si pe ebay.co.uk cu livrare din uk. Am luat ieri unul, exact ca cel din primul post, transport prin curier, ajunge in 3-4 zile si a costat cu totul vreo 2008 lei, asta fiind exact ce-am platit in lei pe paypal. Era ultimul disponibil dar sigur mai apar. O sa revin cu ceva impresii cand ajung fiarele si le montez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum