Vasi Mihalca Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Salut, Vreau si eu sa-mi cumpar o freza, am descris intr-un topic: http://www.elforum.info/topic/114065-optimum-mh-25sv-ce-parere-aveti-despre-freza-asta/ Am zis ca postez si aici ca poate are mai mare trafic Link spre comentariu
area51 Postat Mai 26, 2017 Partajează Postat Mai 26, 2017 Profit de ocazia de a posta pentru dobandirea titlului de membru activ si revin cu rezolvarea unei probleme pe care am avut-o la masa de frezare.La postarea #41, de la pagina 3, aratam ca flansele de la capetele mesei de frezare nu sunt plane si apar scurgeri ale fluidelor cu care lucrezpentru ungere/racire. Existau doua posibilitati de rezolvare. Prima consta in adaugarea unei garnituri dintr-un cauciuc moale sau folosirea siliconuluirezistent la produse petroliere (sugerate de colegii de forum chas3 si bcristian). A doua consta in "indreptarea" prin prelucrare mecanica.Am ales a doua rezolvare, planarea prin frezare. Am optat pentru metoda asta pentru ca numai flansele erau cu probleme nu si capetele mesei de frezare.Dupa mai multe incercari de fixare a flanselor in menghina (unele comice), am recurs la o piesa intermediara intre menghina si flansa.Frezarea am facut-o cu o freza deget de 12 mm.Inainte de remontare am uns cu vaselina suprafetele prelucrate. Vaselina constituie o "garnitura" care rezista si in ziua de azi. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum