Vizitator Postat Mai 20, 2015 Partajează Postat Mai 20, 2015 (editat) Caut o modalitate de a reusi sa programez statia din titlu.As dori raspunsuri doar de la cei care au experienta in asa ceva.Mai exact softul de programare nu imi permite sa selectez optiunea de dispozitiv(MR11 sau PR11);este activa doar optiunea pentru PR11(portabil radio).Practic exista doua softuri pentru programare,unul din care se pot edita limitele in care sa lucreze statia;ea vine ca setari cu banda de jos incepand de la 146mhz,iar pentru a putea lucra in banda de radioamatori 144~146mhz trebuie facuta aceasta editare(am reusit editarea si am stabilit limitele intre 144~146mhz).Celalalt soft(foarte complex dealtfel) de unde se fac restul de setari,nu are decat optiunea de programare pentru PR11,cea pentru MR11nu este activa sau nu stiu eu cum sa o activez pentru a definitiva programarea statiei.Cu multumiri pentru citirea anuntului,YO6HEM 73! LE:ce a reusit un amator francez...-http://f5jtz.free.fr/pjacquet/bosch-mr11.htm Editat Mai 20, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 31, 2015 Partajează Postat Mai 31, 2015 (editat) Evrikaaaaa...si nu prea...nu reusesc sa modific mai mult fisierul exe. ca sa imi accepte frecvente sub 146mhz ,cu toate ca in partea de jos am reusit acest lucru,acum apare de la 140-174mhz ca domeniu(original de la 146-174mhz),dar cand scriu o frecventa sub 146mhz apare din nou mesajul de eroare???In rest este super ok. se poate personaliza dupa dorinta/fantezia fiecaruia. Editat Mai 31, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum